Laila Högfeldt

Min resväska, haha!

En läsare (jag tror att det var Sofia), ville att jag skulle visa bild på min stora resväska som vi fick köpa i Florida för att få plats med all shopping. Ni kan läsa inlägget HÄR.

Era ord är min lag, därför kommer nu bilder på denna gigantiska resväska! Notera att den röda väskan räknas som en stor resväska och rymmer 113 Liter och är 73 cm hög.

P1010240

P1010239

P1010306

Jag kanske ska göra mig av med väskan ändå. Den är perfekt storlek för att stoppa in hela mig för kidnappning. Jag hoppas att ni bloggläsare skulle hjälpa till med lösensumman i så fall, right? =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Hej Laila! Vill bara säga hur mycket jag uppskattar din nya heminredningskategori. Efter många månader med visningar och väntan på att en fin bostadsrätt ska dyka upp på de områden vi vill bo på signerade vi kontrakt för en stor trea igår!!! Så lycklig. <3 Kram!

  2. Sofia

    Haha, tack Laila! Ja, den var verkligen stooor, men kan vara bra att ha om ni ska åka på långsemester någon gång. Samsonite är ju ett bra märke. Jag köpte också två resväskor av mastodontstorlek när vi flyttade till Sverige (vi flyttade under sommaren och bohaget kom senare under hösten när vi fick tillträde till vår bostad), men de sålde jag sedan på Blocket till en glad kille som skulle besöka familj utomlands och ta med sig massor med presenter till alla.

    Nu är i alla fall jag lite nyfiken på vilka shoppingfynd du gjorde :-). Enda gången man ”sparar” pengar samtidigt som man spenderar dem eller hur?

    1. lailahogfeldt

      Ja men precis, den är ju toppen när man ska på långsemester, haha =) Vad bra att du fick sålt din =)
      Åhh… om jag ska vara ärlig så shoppade jag mest till barnen =) Jag köpte lite på Victoria Secret och lite småkläder till mig, men inte alls mycket om man jämför med killarna. Niclas köpte också en hel den =) Haha eller hur, älskar att känna att man ”sparar” pengar när man shoppar, livet ju! 😉 😉 Kram!!