Laila Högfeldt

Fredagsstatus + TV-serie tips

Dessa dagar efter USA-resan har gjort mig helt slut. Att komma hem till flera högar med jobb tar på krafterna och jag känner att jag verkligen måste lyssna på min kropp och ta det lugnt i helgen och göra INGENTING. Jag har avbokat alla träffar och ska bara vara hemma med familjen hela helgen och mysa ner mig i soffan och titta på serier.

En TV mini-serie som jag började titta på under flygresan hem från USA var Big Little Lies. Jag hann bara titta halva första avsnittet men jag kände direkt från de första fem minuterna att detta är en serie för mig. Jag är väldigt kräsen med serier och tröttnar lätt, så därför blev jag överlycklig över att jag äntligen hittade något som föll mig i smaken.

Alexander Skarsgård, Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Shailene Woodley spelar några av huvudrollerna och jag bara måste se hela serien till helgen.

Har ni sett den? Vad tyckte ni i så fall?

big little lies

Serien utspelar sig i Monterey som ligger söder om San Fransisco. Kommer ni ihåg att vi faktiskt var där för ett år sedan. Vi hamnade där av en ren slump. Staden är väldigt mysig. 

IMG_7169

Här åt vi frukost på ett mysigt café i Monterey.

IMG_7106

…och här tog vi en promenad längst de höstiga gatorna =)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Den serien är jättebra! Jag gillar inte mycket på TV vad gäller serier men den är bra. Jag kollar mest på nyheter och HGTV och foodnetwork (inredning and mat). Jetlag kan ju sitta i länge så förstår om du fortfarande är trött från resan. Ha en bra helg.

    1. lailahogfeldt

      Vad kul att du tycker det. Ska bli så kul att titta =) Jag kollar inte heller mkt på TV 🙂 Följer nyhetsmorgon då och då 😉 Ha en underbar helg bästa du! =)