Laila Högfeldt

Saker jag måste göra minst en gång i veckan

– Peela ansiktet. Helst varje dag med en mildare peeling, men ibland räcker inte tiden till och då blir det varannan eller var tredje dag.

Städa tvättstugan. Hos oss blir tvättstugan oftast full med massa kläder, ludd från torktumlaren, flytande tvättmedel som spilts när Niclas *host host* får för sig att sätta på en tvättmaskin. Minst en gång i veckan måste jag göra riktigt rent eftersom att jag tycker att det är viktigt att den är helt ren så att alla nytvättade kläder hamnar på rena ytor.

Tvätta kylskåpet invändigt. Innan gjorde jag det när jag fick tid över (vilket typ aldrig hände). Så jag fick alltid panikstäda när det var kris. Numera försöker jag att tvätta av den snabbt en gång i veckan. Det blir så mycket lättare att hålla rent och inte lika jobbigt att städa då man håller det.

– Bada. En gång i veckan (oftast på söndagar) brukar jag ta ett lååååångt bad. Oftast sätter jag på en podcast och ligger där och njuter av värmen som nästan är så varm att det sticker lite på huden. Det är så skönt och avslappnande. Efter badstunden är det även perfekt att göra en peeling då alla porer i ansiktet är öppna. Sedan avslutar jag med en härlig ansiktsmask.

IMG_6072

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.