Laila Högfeldt

Rena kroppen inifrån

Jag kommer ihåg när jag för några år sedan lyssnade på Hanna & Amandas podcast. Då berättade Hanna och Amanda att de drack kokhett vatten för att rena kroppen. Deras förklaring som har satt sig i min hjärna och som jag fortfarande kommer ihåg så här fem år efter är att

När man diskar med kallt vatten så blir det inte rent, utan att man måste diska med varmt vatten för att det ska bli rent och samma sak är det med kroppen.

De menade alltså att man ”renade” sig själv genom att dricka varmt vatten.

Jag har faktiskt aldrig testat att dricka enbart varmt vatten. Däremot brukar jag (av någon konstig anledning) ibland tänka på detta när jag dricker varmt te. Att jag nu (enligt Hanna & Amanda) blir renad inuti kroppen. Haha. Så absurd tanke. Jag måste fråga pappa hur det ligger till med detta. Han om någon borde ju veta med tanke på att han är en av Sveriges främsta läkare! Återkommer med info.

screenshot_20171116-114617200441006

screenshot_20171116-114649321362249.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. word wipe aarp

    I will just state that this game is fantastic and engaging. If you’re bored in your spare time, come to our platform and start playing this board game without having to download anything or sign up.

  2. redactle

    A great article with a lot of useful information. I’m currently following your blog and have bookmarked it for future use. Thank you so much for sharing!

  3. Susanna

    Det där låter intressant! Så bra och hjälpsamt att din pappa är läkare. Min dotter hoppas på att komma in på läkarlinjen här i USA när hon blir klar med sin undergraduate degree. Sån hård konkurrens bland platserna.

  4. Susanna

    Det där låter intressant! Så bra att din pappa är läkare. Min dotter hoppas på att komma in på läkarlinjen här i USA när hon blir klar med sin undergraduate degree. Sån hård konkurrens bland platserna.

    1. lailahogfeldt

      Åhh hoppas att hon kommer in, jag håller tummarna! Jag hade gärna blivit läkare men jag är så fruktansvärt sprut- och blodrädd, haha. Men det verkar vara ett riktigt underbart yrke och så underbart att hjälpa folk som har problem med hälsan. Hälsa är det viktigaste man har i livet och att få jobba med det och hjälpa till att ”bota” folk måste vara fantastiskt. Det är min erfarenhet från mamma och pappa. I Sverige är det ganska vanligt att studenter som inte kommer in köper sig en läkarutbildning utomlands. Det kan ju vara ett tips om hon snubblar på mållinjen men ändå drömmer om att bli läkare.
      Stor kram!