Laila Högfeldt

Det sjukaste hände igår..

När vi åt middag i förrgår så började en av restaurangens hovmästare att prata med oss. Han var från Indien och eftersom att vi satt och åt middag så frågade han oss om vi gillade indisk mat. Niclas älskar indisk mat medan jag faktiskt inte är så jätteförtjust i det.

Dock svarade vi båda att vi gillar indisk mat. Han kommer ju från indien så det kändes konstigt att svara att jag inte gillar det, jag ville ju inte såra honom på något sätt utan bara vara artig.

”Då ska jag förbereda en indisk middag åt er imorgon”, sa han.

Jag trodde att han skämtade. Men det gjorde han inte!

Igår när vi kom till restaurangen för att äta middag hade han tillagat en speciell indisk måltid åt oss med både förrätter, huvudrätter och efterrätter samt komponerat ihop vin till maten.

Vi både kände oss väldigt överraskade då detta inte fanns på menyn utan han hade bett en kock att laga detta speciellt till bara oss två.

Niclas blev jätteorolig över att jag inte skulle gilla maten, men vet ni? Det var så sjukt gott! Jag tror att jag inte har gillat indisk mat för att jag inte gått på en tillräcklig bra restaurang. Detta var otroligt. Smakerna satt som berget och kycklingen var mör och saftig. Jag och Niclas höll på att tappa hakan när vi såg vad han hade ordnat.

Vi kände oss så tacksamma att han hade ordnat detta till oss. Snacka om en helt otrolig service. 

screenshot_20171108-045715672552072.jpg

Bild på förrätterna. Till höger ser ni friterade kroketter som innehöll potatis och massa kryddor som vi sedan doppad i såsen. OTROLIGT GOTT! Till vänster ser ni kyckling med en jättegod sås =)

screenshot_20171108-045638575915195.jpg

Till huvudrätt fick vi butter chicken med naanbröd & vitlökssmör. MUMS! ♡ ♡ ♡  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Älskar indisk mat. Nästa gång du är i Stockholm gå till någon av Indian Garden restaurangerna. Bästa – du kommer garanterat inte att bli besviken.

    1. lailahogfeldt

      Men åhh tack för tipset! Googlade lite snabbt och såg att det finns i Göteborg med samma namn. Är det samma restaurangkedja tror du? Kram! =)