Laila Högfeldt

Showerna är fantastiska!

Jag måste säga att showerna här på kryssningen är helt fantastiska! Första kvällen såg vi Oceanaria som är en vattenshow och igår såg vi en häftig konståkningsshow. Alla är så fantastiskt duktiga och man förstår att de är riktiga proffs. Niclas blev till och med rädd igår eftersom att de svingade en person så nära marken att Niclas trodde att personen skulle slå i huvudet i isen. Men icke – de kunde sin sak helt otroligt.

Philip och William har suttit och klappat händerna högt och skrikit av lycka. ”TITTA MAMMA”, skriker Philip och pekar. Älskade lilla bebis.

Idag ska vi se Mamma Mia (som vi visserligen sett i London en gång), men det ska bli jättekul att se den igen eftersom att både jag och Niclas älskade den =)

screenshot_20171107-0250481058545915.jpg

Bild från när vi väntade på vattenshowen. screenshot_20171107-0248331966845631.jpg

Till varje show har vi köpt på oss massa popcorn, en popcorn till varje person. Så sjukt gott. Niclas kom på den briljanta idén att strö över Popcornkryddan ”White Cheddar”. Jag är både kär och beroende redan känner jag. Någon som vet om det finns i Sverige eller måste vi köpa på oss ett X-antal och frakta till Sverige? Helt fantastisk smak! I LOVE IT!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.