Laila Högfeldt

Nina Malmström – Bloggtips!

Vi kryssar ju runt i Karibien just nu, tanken slår mig ändå hur det skulle vara att bo utomlands. Någon som faktiskt gör det är en tjej som inspirerar mig väldigt mycket, nämligen Nina Malmström. Jag har träffat henne genom LOPPI och hon är en fantastisk trevlig tjej som även är otroligt vacker! Hon är om möjligt ännu vackrare i verkligheten än på bild.

Jag och Nina har klickat väldigt bra de gånger vi setts. Hon är en varm, härlig och genuin tjej som känns så äkta och jordnära, precis så som jag gillar. Inget tillgjort utan hon bara är den hon är – och det är precis det som man älskar med henne. En sprallig, glad och nyfiken tjej med lätt för skratt.

1B24A35B-E4C1-4327-973C-F4BE48157045

När jag lärde känna Nina bodde hon i Barcelona och bloggade om familjelivet därifrån. Idag bor hon i Brasilien med sin sambo Gabriel och deras underbart söta dotter Isabella som är född vid samma tidpunkt som Philip. Anledningen till att hon bor där är för att hennes sambo Gabriel jobbar för det brasilianska landslaget då han är professionell futsalspelare (inomhusfotboll).

 

Om ni vill läsa en blogg om livet som mamma, resor, shopping och om hur det är att vara bosatt utomlands tycker jag att ni ska kika in på hennes blogg ninamalmstrom.com.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.