Laila Högfeldt

Jogga tills man gråter

Igår bestämde jag och Niclas oss för att ”unna oss” ett träningspass på 40 minuter. Vi båda älskar ju att träna och försöker att få till det relativt regelbundet hemma. Efter att ha unnat oss hamburgare, pommes, glass, godis, god mat och ja, ni vet allt det där som man ska äta på semester så är det även skönt om man lyckas få till i alla fall ett träningspass. under dessa två veckor. Så igår var alltså dagen.

Eftersom att jag bara hade 40 minuter på mig så tänke jag att jag skulle vara effektiv och jogga på deras löpspår hela tiden ut. William grät när jag skulle gå.

”Jag vill också följa med”.

”Men jag ska jogga jättelänge, du kommer inte orka springa med”

”Jo jag lovar mamma, jag brukar jogga jättelänge i skolan, jag lovar, kan jag inte få följa med?”

”Då måste du lova att inte klaga och springa i alla 40 minutrar”

”Jag lovar mamma”.

Så vi begav oss iväg. De första 20 minuterna så var han jätteglad. Han sprang för glatta livet, gjorde tumme upp, high five och löpte på jättefint. Tills det tog slut för honom.

Så vi fick sänka tempot och jogga på så gott han kunde, lilla vännen. I slutet grät han för att han ”var så trött”. Men vi klarade det och precis efteråt så sa han att han aldrig skulle jogga med mig igen…. tills han två timmar senare frågade om vi kunde jogga imorgon igen.

screenshot_20171107-0306111753648396.jpg

Bild från löpspåret.

screenshot_20171107-030514633693974.jpg

Bild på en liten William som grät efter joggingturen.

screenshot_20171107-0305461174754367.jpg

Här grät han och höll sig i räcket och tyckte ”jättesynd” om honom själv. Som tur var höll gråten bara i sig i en minut, sedan kände han sig glad, lycklig och stolt över att han lyckades springa så långt.

”Så här långt har jag aldrig sprungit i mitt liv, mamma”.

screenshot_20171107-030724113211313

Bild på en trött mig…

screenshot_20171107-0307561542641063

Heja, heja =)

screenshot_20171107-030644984539579.jpg


Just nu befinner vi oss i Haiti, så coolt =) Mer om det senare =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. THERESA

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom {[email protected]}

  2. M

    Heja WIlliam! Heja HEJA!! Tänk så mycket spring du hade i bena! Du är den första sju åringen som orkat springa 40 minuter på en båt! Det är helt OK att gråta när du är trött. Det gör även jag och andra vuxna ibland 🙂