Laila Högfeldt

5 skönhetsprodukter jag alltid köper igen

Dessa 5 produkter är alla vinnare och älskade från första stund. Jag använder dessa produkter mer än vad jag använder någon annan liknande produkt och så fort jag märker att de börjar ta slut så köper jag alltid nytt.

Här kommer mina favoriter:


fem skonhetsprodukter

smink

1. MASCARA

Sedan jag var 14 år har jag använt L’Oréal´s dubbelmascara som är guld och vit, fram till för ca två år sedan då de kom med en ny uppdaterad version: False Lash Superstar Mascara. Jag har aldrig fått så separerade och voluminösa fransar någonsin! Först applicerar man en primer som lyfter och förlänger fransarna, sedan applicerar man en svart fibermascara ovanpå. Utan tvekan den bästa mascara jag provat! Färg: Svart

 

2. ÖGONBRYNS PLUMPER

Efter att jag har fyllt i mina ögonbryn applicerar jag denna ögonbrynsmascara som fyller ut och ger ögonbrynen mer volym. Skillnaden mellan att använda denna eller inte är STOR. Jag provade även den på min syster som har mörkare ögonbryn än mig och även på henne satt den som en smäck. Min sminklook är inte fulländad utan L’Oréal´s Brow Artist Plumper. Färg: Light/medium.

 

3. FOUNDATION

Min foundation är den sminkprodukt som de flesta frågar efter, både på sociala medier men också från okända på stan. Den kostar lite mer än en vanlig foundation, men den är dryg och håller dubbelt så länge. Jag har använt den i tre-fyra år nu och det ska mycket till för att jag ska byta foundation till en annan. Jane Iredale Glow Time heter den. Färg: BB7.

 

4. CONCEALER

Jag minns en tid då jag jobbade väldigt mycket och fick väldigt mörka ringar under ögonen och det inte fanns någonting som hjälpte mig att täcka dem. Jag googlade, kollade sminktutorials på just concealer och hittade tillslut denna favorit. Den täcker ALLT och jag minns känslan när jag insåg att detta var den concealer som jag letade efter. Idag har jag inte mörka ringar under ögonen, men jag använder den fortfarande (fast i mindre mängd). Tack NARS Radiant Creamy Concealer för att du räddade mig när jag behövde dig som bäst. Färg: Custard.

 

5. ROUGE

Rouge är väll inte så viktigt – eller? Jag trodde inte det tills jag var tvungen att köpa en ny, gick in på Sephora och frågade om råd. Som en gudagåva fick jag denna i handen. Jag var skeptiskt, men nu är jag evigt tacksam. Den har exakt rätt balans mellan rätt skimmer, ton och färg och är om jag ska vara ärlig – den bästa rouge jag testat. BECCA Mineral Blush – Flowerchild – in my heart.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.