Laila Högfeldt

En Gigantisk ORM i papperskorgen

Niclas fick feeling och ville sätta sig nere på Ocean Drive vår sista kväll i Miami. När vi för ca 2-3 år sedan besökte Miami bodde vi på Ocean Drive. Även om läget är bra (närhet till en massa bra restauranger och shopping) så tycker jag att det är ganska slitet och mer luriga människor. Denna gång bodde vi lite längre upp och ca 30 minuters gång till Ocean Drive vilket jag tyckte var lagom.

Hotellen längre upp är nyare, gatorna är renare och det finns inga människor som bara ”hänger där, påtända och fulla” på dagarna, inte som vi såg i alla fall, utan de flesta var turister eller människor som joggade/powerwalkade längst strandpromenaden.

 

Hur som helst. Fem minuter efter att vi satte oss och beställde var sin drink (vi både fick in världens största drink btw) så kom det en lurig gubbe och satte en jättestor gul orm i en papperskorg. Ni som såg min Instastory såg hur läskigt det var. Så fort det fick förbi några tjejer på samma trottoar som papperskorgen/ormen så skrek gubben till och sträckte ut armarna mot tjejerna ”WRAAAAAR”. Tjejerna hoppade till en gång av skriket och ytterligare en gång när de fick se den gigantiska ormen i papperskorgen. De flesta tjejer skrev till en eller två gånger av skräck.

Är detta ens lagligt? Hade det varit i Sverige hade man väll ringt polisen? Jag tyckte så synd om ormen… och om tjejerna som gubben skrämde också givetvis.

IMG_9500

Bild på min gigantiska drink.

IMG_9502

IMG_9509

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.