Laila Högfeldt

En läskig Halloween

IMG_9229Igår var det Halloween och efter lite googling efter en Party Butik så hittade vi dessa kostymer. William ville vara läskig och Philip fick en sötare dräkt.

William var såå nöjd. Jag ville att han skulle välja ”Den onda dockan” som maskeraddräkt, men han ville inte det. Jag vet att han är rädd för ”Den onda dockan” så jag tror att det var därför. Tyvärr fanns inte den i Philips storlek, annars hade jag lätt köpt den till Philip =)

Folk pekade och bara ”OMG SHE IS SOOO CUTE”, när de såg Philip trippa omkring i sin lilla dräkt. Det är ganska många som tror att Philip är en tjej, även när han har vanliga kläder på sig.

IMG_9263

IMG_9264

IMG_9239

IMG_9253

IMG_9235

IMG_9238

IMG_9251

IMG_9242

IMG_9225

IMG_9255

IMG_9248

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Så himmelskt söta!!Har aldrig i mitt liv sett en sådan skräckinjagande Joker och en sådan underbar söt Drake/ liten Djävul <3 <3

  2. Ina

    Alltså Philip är såå söt ?? han har växt så otroligt mycket om man jämför med bilderna på din header, verkligen en liten pojke nu! Hoppas ni får en underbar semester ??

    1. lailahogfeldt

      Men åhh! TACK!! Vad glad jag blir! Ja han är verkligen en liten pojke nu, så fort tiden går… ?? TACK bästa du! Ha en underbar kväll!! =) <3