Laila Högfeldt

ROSS – Shopping

IMG_9112

Igår gick vi förbi vår favoritaffär – Ross, Dress for Less.

De har massa bra kläder, allt från en Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Calvin Klein t-shirt till barnen för 50-lappen till heminredning som är kul att köpa då det finns saker som inte finns i Sverige.

I Los Angeles hittade jag en jättefin hoodie från Tommy Hilfiger som säkert kostar över 1 000 kr i Sverige men som jag betalade 150 kronor för.

IMG_9138

Jag var ute efter ett par finare skor då jag inför min systers 30-års fest insåg att jag inte har några festskor alls. Dessa Steve Madden skor var jättefina och glittrade så fint på foten. William sa ”Wow mamma, de är jättefina”. Så då var jag bara tvungen att slå till. De kostade 35 USD vilket motsvarar ca 300 kr. Hur bra?!?

IMG_9141

Jag köpte även en jättefin serveringsbricka i guld (ska visa er sen).

IMG_9152

William hittade denna gröna jacka med snygga gulddetaljer på som han blev helt kär i. Hans ögon glittrade och han studsade upp och ner och sa ”Titta mamma, titta! Vilken fin jacka”. Gissa var han hittade den? På damavdelningen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Vad kul att du har hittat Ross! Vilka kap man kan göra där. Tips, även Marshalls och TJMaxx är likanande fyndställen. Oh kolla in HomeGoods. Wow!! Lycka till och Happy Halloween!!!