Laila Högfeldt

Miami – Fort Lauderdale – Haiti – Mexico – Jamaica

Om bara några dagar åker vi över Atlanten till Florida! Åhh vad jag längtar!!

Sol, bad, shopping, god mat och gott vin! 100 % fokus på familjen och lägga jobb och annat åt sidan (nästan i alla fall). Givetvis kommer bloggen att vara uppdaterad som vanligt. Under dessa två veckor som vi är borta kommer ni att få se lite andra saker än mitt vanliga liv i Sverige, hoppas ni kan leva med det 🙂

Så här ser resplanen ut:


miami

Vi åker först till Miami och är där i ca 5 dagar….

maxresdefault

Sedan åker vi till Fort Lauderdale och är där i några dagar….

lead-royal-caribbean-allure-ALLURE0117

Sedan kommer vi att gå på världens största kryssningsfartyg (ja den är faktiskt utnämnd till det) som kommer att ta oss till Haiti, Mexico och Jamaica där vi kommer att göra stopp för att turista. Det ska bli såå kul!!

När jag var uppe i Stockholm tog jag en fika med Royal Caribbean´s marknadschef i Sverige och hon berättade om allt kul man kunde göra på båten. Jag blev så imponerad!

Det finns allt från skridskobana, Broadwayshow MAMMA MIA (ingen kopia utan riktiga broadway), Aqua Theatre där akrobatiska elitsimmare kastar sig ut från höga trampoliner. man kan svischa sig fram i en linbana 10 däck upp (Det gäller att inte vara höjdrädd?!?! Vågar jag?) , öva upp sina surfskills i en surfsimulator, äta fantastisk mat och ja.. mycket mer.

Ni får helt enkelt se när vi kommer dit =)

caribbean-cruise-lines

 

1488575776743

grd8e54

Vi har bokat balkong mot havet, så mysigt! =)



För mig känns det som en riktig drömresa och det ska bli så kul att åka iväg till helgen! =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ina

    Vad roligt med semester! Skönt att få lite annat än bara regn 🙂 dock lite delad kring eran kryssning, pluggar humanekologi och hade en föreläsning i veckan där det togs upp hur många ton olja per dygn dessa fartyg drar.. fick lite ont i magen av att tänka på det, att frakta massa vatten (pooler) på vatten är så fruktansvärt onödigt 🙁 you know I Love you men var bara tvungen att dela med mig av lite eko-tänk. Före min utbildning hade jag inte tänkt på det heller så jag dömer inte, vill bara sprida medvetenhet <3

    1. lailahogfeldt

      Åhh, jag förstår vad du menar. Så bra att du tar upp det, jag tänkte faktiskt inte så långt. Tack för att du delar med dig <3 KRAM!