Laila Högfeldt

I mitt huvud

2017-10-21 102113488129..jpg

Någon mer än mig som har spanat in denna pizza med prosciutto och getost? Jag blir sugen på att köpa en färdig pizzadeg, bre ut ett tunt lager tomatsås, skära getost och fikon i mindre bitar och fördela över pizzan med lite rosmarin över. Grädda i ugnen för att sedan toppa med prosciutto, olivolja, salt och peppar! Inspo till recept från tidningen Elle mat & vin =)


kontorlook

Knytblusar är väldigt trendigt just nu, så varför inte mjuka upp kontorslooken med denna fina knytblus från H&M för 199 kr? Jag skulle bära den till en fin pennkjol, exempelvis den här från Åhlens för 250 kr.


sephora express drying oil

Jag vet inte hur många gånger jag har befunnit mig i situationen där jag ska måla mina naglar i sista sekund som sedan tar en eeeeeeeevighet att torka. Det brukar ofta resultera i att nagellacket torkar med en massa märken i. Jag har inte testat den själv, men det skvallras om att man numera kan droppa några droppar av denna torra olja från på nagellacket och – hokus pokus, så är manikyren räddad och nagellacket torrt! Produkten går att köpa på Sephora för 115 kr och heter  express drying oil.


cancergala (w1900_h650_q85_c_u)

Om man har bor i närheten av Borås tycker jag att man ska gå på Barncancergalan på Åhaga den 2 november för att ge sitt stöd till att bekämpa cancer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.