Laila Högfeldt

Tacksam och glad!

Bild 2016-12-03 kl. 11.07

Jag har skrivit om detta innan, men jag får många frågor om detta så därför tänkte jag att det är dags att ta upp det igen.

Hur gör jag för att alltid starta dagen på bästa sätt, att hålla mig positiv till livet och alltid (för det mesta) glad?

Varje dag börjar jag min morgon med att reflektera över saker i livet jag värdesätter. Vad är jag tacksam över?

 

Det är en väldigt häftig känsla att tänka denna tanke det första man gör på morgonen, för då kan inte morgonen börja dåligt.

 

Jag menar, det är väldigt svårt att både vara tacksam och sur/bitter/arg samtidigt. Visst kan man vara ledsen på vissa människor eller sorgsen för någonting som har hänt etc. Men om man då tar två-tre minuter och bara reflekterar över allt man är tacksam över i livet så blir man oftast på bättre humör.

 

Jag är så tacksam över min familj, vår hälsa, mitt hus, mitt jobb och alla mina vänner som jag har i mitt liv. Redan då inser jag att jag faktiskt har det väldigt bra vilket gör att jag uppskattar det, medan jag faktiskt har det.

 

Vissa tänker tillbaka och grämer sig för att de inte uppskattade livet när de faktiskt hade det som de önskar. Men genom att starta dagen med tacksamhet så lär man sig att njuta av dagen idag.

 

Carpe Diem- helt enkelt.

 

Så se till att fånga dagen idag och NJUT! ♡ ♡ ♡ 

happy

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Håkansson

    Hej!! Åh vad bra DETTA behövde jag verkligen! Jag har en tindens ibland att sitta och gorma mig tänka för mycket på vad folk säger / sagt och ta illa åt mig. Då kommer man inte vidare och faller lätt tillbaka i negativa mönster

    1. lailahogfeldt

      Vad glad jag är att jag kunde hjälpa! Hoppas att du kom ur det negativa och hittade det positiva i livet, för du är GRYM =) <3