Laila Högfeldt

En överraskning på posten!

Screenshot_20171019-133233.jpg

Idag kom ett paket som jag beställde för ca tre veckor sedan. Det har gått så långt tid sedan jag klickade hem paketet att jag glömt att jag beställt den, nästan i alla fall.

 

Jag har nämligen beställt hem ett nytt serum som ska bli jättespännande att testa. Märket heter Medik8  och själva produkten heter Hydr8 B5.

Jag har läst så mycket bra om detta serum att jag också vill testa. Jag har (som jag skrev förra veckan) en väldigt torr hy just nu. Det beror nog på en blandning av Retinol-kuren jag kör just nu samt att det börjar bli torrare och kallare ute. Detta serum ska mätta huden med fukt oavbrutet i 24 timmar (hör ni hur bra det låter?) samtidigt som det hjälper till med hudförnyelse och ger lyster. Den innehåller också hyaluronsyra vilket jag tycker är ett måste i serum. Hyaluronsyra är en molekyl som binder vatten upp till 100 ggr sin egen vikt.

Sist men inte minst så innehåller den även vitamin B5 som hämmar näringstillförseln till aknebakterierna (toppen för mig som lätt får akne runt munnen), Den påskyndar även celltillväxt, stimulerar sårläkning, reparation av skador på hud och slemhinnor samt fungerar som antioxidant.

Detta ska bli så kul att äntligen få testa och jag återkommer med recensioner.

Den finns att köpa HÄR för 559 kr men jag beställde den från England och ZestBeauty för 28 pund (=300 kr). Det gäller att göra sin research i shoppingdjungeln online. Det var också därför frakten tog 3 veckor. Den som väntar på något gott =)

Screenshot_20171019-133159.jpg

Screenshot_20171019-133308.jpg

Jag älskar att den ser ut som en medicinflaska. Som läkar- och barnmorske dotter känner jag mig som hemma. Haha =)

2017-10-19 01.30.23 1.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.