Laila Högfeldt

3 skönhetstips inför natten du måste veta!

Torra läppar?

Nu på hösten börjar jag märka av att mina läppar börjar att bli torra. Då brukar jag skrubba läpparna med en ren tandborste och sedan lägga ett tunt lager av mandelolja innan jag går och lägger mig. Då brukar jag vakna upp till mjuka och fina läppar =)

 

Längre ögonfransar?

I så fall tycker jag att ni ska testa det ögonfransserumet som jag använder. Man blandar den hemma själv och sedan applicerar man lite på ögonfransarna. Jag brukar även applicera lite på ögonbrynen och man märker verkligen skillnad. HÄR har jag skrivit ut receptet och HÄR kan ni se en video när jag blandar den.

 

 

Ta bort all smuts?

Jag köpte en liten borste på Åhlens för 2 år sedan som jag brukar använda när jag vill få huden helt ren från smink. Först tar jag bort all smink och sedan lägger jag lite make-up remover gel på borsten och skrubbar ytterligare en gång. Det är ganska sjukt när jag ser hur mycket jag missade i omgång 1. Jag länkar till produkten på Åhlens HÄR och kostar 35 kr.

 

20161111_112014

På bilden ser ni oljan jag blandade. När det är kallt ute kan den stelna lite, men tryck bara ut lite på handen så värms oljan upp på 1 sekund och blir flytande igen =)  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.