Laila Högfeldt

Middagstips á la Jamaica!

Igår åt vi en väldig annorlunda taco till lördagsmiddag. Vi kom hem ganska sent eftersom att vi gjorde ett stop på väg hem från Göteborg hos ett par vänner. Det slutade med att vi testade på att göra denna tacos från Santa Maria som vi köpte på ICA.

Vi köpte kycklingfillé som vi skar i strimlor och kryddade med Jerk Spices. Sedan fick det stå i ugnen i ca 20 minuter på 200 grader. Under tiden skar vi avokado i tärningar, ställde fram mango sås, mixsallad och crème fraîche. När kycklingen var klar la vi lite av varje ingrediens i kokos-tortillas.

Eftersom att William hade en kompis som sov över var jag lite rädd för att han skulle säga att det inte var gott, men alla älskade det.

”Det är jättegott” – utbrast alla i kör.

Jag tyckte att det var helt okej. Det var gott för att det var annorlunda. Tortillabrödet smakade verkligen tortilla-kokos och mangosåsen gjorde sitt till rätten. Men jag vet inte. Jag tycker nog att vanlig tacos är godare. Eller så vad jag bara inte tillräckligt hungrig.

Dock rekommenderar jag denna rätt som middagstips ändå. Alla barn samt Niclas tyckte att det var jättegott, så jag får nog ge det ett försök till inom kort. =)

20171001_004822

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.