Laila Högfeldt

5 supersmarta inredningslösningar jag måste ha!

dusch-inspo

artdesignbuild.com & blogs.cotemaison.fr

På riktigt nu. Vem vill inte ha en walk-in-dusch där man inte behöver rengöra glaset? Det ser så mysigt och behagligt ut att duscha där inne att jag funderar på att bygga så här i duschrummet på vår nya övervåning. Harmoni & spa-känsla – Here I Come =)


vinforvaring

ljacobsendesign.com

Vi ska bygga en trappa till övervåningen. Vad tror ni om att ha en vinsamling under trappan? Det måste ju ändå bli svalt och skönt för vinerna att pusta ut och bara bli godare och godare för varje år som går? Eller vad tror ni? Hiss eller diss?


bookworms-dream-home-3

woohome.com

Detta är ingenting som jag personligen vill ha hemma hos mig, men i rätt hem så är detta väldigt snyggt! Tips till er om ni gillar böcker =)


4aa04d1f06074f13bcbdb0ef1a0597d6

boligmagasinet.dk

Jag har inte berättat detta för er ännu, eller har jag det? Minnet tryter ibland när småbarnshjärnan är lite överallt. Sidospår. Vi behöver göra om i vår tvättstuga och då är ju detta helt perfekt. Om jag har glömt av denna lösning när det väl är dags, påminn mig gärna =)


dolt rum

urbancoreventures.com

På tal om småbarnshjärna. Jag har alltid önskat mig ett dolt rum. Ett rum som bara jag och Niclas ska veta om. Barnen ska tro att ”mamma inte är hemma”. Där inne ska jag sitta ostört, filosofera, jobba och hämta nya tag. Även om jag älskar mina små så är det ibland skönt att hämta andan ibland =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anastasia

    Hej Laila! Jag undrar vilken nyans du har på din Jane Iredale BB Creme? Där jag bor säljs inte hennes produkter i butikerna så jag tänkte beställa från nätet men tycker det är svårt med att hitta rätt nyans. Jag är lika ljus som dig i ansiktet och tänkte om du har bb3 eller bb5? Ha det bäst!

  2. Cecilia

    ÅHH du har så bra smak för inredning alltså! 😉 känner att vi har samma stil 🙂 jag undrar även om du tänkte svara på frågorna i frågestunden som du hade för en vecka eller två sedan? KRAM!

    1. lailahogfeldt

      Men åhh vad kul! 😀 Jag tänkte svara på alla frågor imorgon eller på fredag =) Så det kommer! Ledsen om det har dröjt <3 <3 KRAM!