Laila Högfeldt

Nattning av en 22 månaders..

… går sådär. Det tar minst 1 timma innan han somnar. Han ligger och pratar, sjunger och busar. Han säger ”mamma” och skrattar. Svarar jag inte så säger han ”mamma”, ”Mamma”, MAMMA”, högre och högre tills jag säger ”Jaaaaa”. Då skrattar han.

Just då vill jag bara att han ska somna, men samtidigt är han så söt att jag inte kan låga bli att pussa honom på hela halsen, armarna, benen och kinderna tills han tjuter av skratt. För att inte tala om magen. Den är jättegosig. Inte bästa nattningsmetoden kanske.

Har ni några tips vid nattning av en busig men gosig snart 22 månaders bebis? 

20170925_223340

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Läsa godnattsagor, John blund eller Kaninen som inte kunde sova är jättebra sövande sagor. Det finns också någon avslappningsskiva för barn där man masserar barnet, tror den heter regnbågsbarnen.
    Mysa och busa är kanske inte bästa metoden att få barnet avslappnat nog att somna men ack så svårt att hålla sig från…
    Lycka till med sövningen.
    Mvh Linda mamma till 3 sessor

  2. Klara

    Har tyvärr inga barn så kan inte ge dig tips ? Hoppas att det går bättre idag ❤ Tack för en favorit blogg, du är BÄST!

  3. Maria 7barns mamma

    Dricker han välling ? Ja brukar ge välling som min 10 mån dricker i sängen o efteråt somnar, om hon har svårt att somna brukar ja massera rygg o benen lite lätt, de brukar hon tycka är skönt.. de är ju lite olika hur barna är.. vad man har som rutin.. testa o läs en bok o sen säga att nu ska du sova o var mer bestämd.. lättare att säga kanske.. än att göra ? när de är små..bara att testa sig fram.. vad som passar er bäst.. hoppas ni hittar en bra lösning ?

    1. lailahogfeldt

      Han dricker inte välling utan ratar det totalt, däremot dricker han varm mjölk som jag skulle kunna testa att han får dricka i sängen =) Jag ska testa detta ikväll =) Ja eller hur, så svårt. ? ? ? Tack snälla för alla dina toppentips =) STOR KRAM!