Laila Högfeldt

Första nattningen..

Igår var första gången som jag nattade Philip helt själv efter att jag slutat amma. Vet ni hur mysigt det var? Så mysigt!

Han kröp upp i min famn och tillsammans låg vi och lyssnade vår favoritlåt, Yoga Meditation and Relaxation (länk till spotify).

När Philip låg i magen så brukade jag spela låten för honom genom magen.  Även efter födseln har jag fortsatt spela låten för honom ibland när han behövt varva ner och sova. Och vet ni? Det har fungerat så bra! På ett magiskt sätt så blir han lugn, lyssnar och somnar tillslut. Tidigare har jag satt på låten när jag har ammat honom men velat att han ska gå ner i varv och sluta busa. Men det var så häftigt att se igår att det även fungerade utan amning.

Så i mörket låg vi, med huvudena mot varandra och lyssnade på låten. Ingen mobil, inga sociala medier, bara mys och närhet tills Philip somnade helt.

Älskade lilla barn, vad jag älskar dig!

Screenshot_20170919-205620

Screenshot_20170919-205719

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Vad mysigt! Härligt när det fungerar så bra! Här hemma fungerar nattningarna jättebra, men vår lilla tjej vaknar en hel del på nätterna just nu och vill gärna komma upp i famnen. Hon blir 10 månader imorgon och är inne i den nya utvecklingsfasen nu, så jag antar att det är mycket att bearbeta om nätterna.

    Hoppas ni får fortsätta med mysiga nattningar 🙂

    1. lailahogfeldt

      Men åhh.. så mysigt med en liten 10 månaders! Skönt att höra att det fungerar bra för er. Ja, de där utvecklingsfaserna är ju lite mysiga ändå. Att vakna och krama om. Mys och tack för att du delade med dig, jättekul att få läsa om er =) KRAM!