Laila Högfeldt

Ny Sminkvideo + frågestund!

Hej alla godingar och GOD MORGON ♥

Igår gjorde jag en sminkvideo till er, så i fall ni vill ha lite inspiration på en glowing make up, kika på videon nedan =)

Jag har även fått frågan om att ha en frågestund, så därför tänkte jag att det vore kul att svara på frågorna i en video. Lite mer personligt och lite roligare än att bara skriva svaret på frågorna rakt upp och ner =)

Så skriv frågor här i kommentarsfältet under eller maila mig på [email protected] så kommer förhoppningsvis din fråga med. Jag svarar på 20 frågor så det är bara att fråga på =)

Hoppas att ni får en helt magisk lördag! KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Hej! Jag undrar om du är helt svensk? Älskar din blogg!! Har följt din blogg länge men har aldrig kommenterat! P.S Vi var gravida samtidigt min lille föddes i december 2015, så det har varit väldigt kul att följa just dig.

  2. Lizette

    Hej! Jag undrar var du hittar bilderna i din blogg som du själv inte tagit? Jag har precis börjat blogga och har hittat många fina bilder på t.ex. Pinterest, men är osäker på vilka bilder jag får använda och inte. Tack för en jättebra blogg! 🙂

  3. Cecilia

    Hej, jag har några frågor till dig <3

    Hur vet man att man har träffat den rätta mannen i sitt liv när man håller på att dejta?
    När visste du att Niclas var perfekt för dig?
    Har du några tips till en ensam/singel 26 årig tjej som försöker hitta sitt livs kärlek och som också vill skaffa en fin familj?
    Hur hade ditt liv sett ut idag om du inte hade haft några barn?

    Kramar i massor! <3

  4. Camilla

    Har en fråga till 😉 Ditt guldhalsband som du nästan alltid bär, vet du vart hängsmycket är ifrån?Letar efter ett likadant och tycker ditt är så fint 🙂

  5. Camilla

    Hej Laila!

    Vad är det bästa/sämsta med att bo i Borås?
    Om William och Philip skulle varit tjejer, vad skulle de ha hetat?
    Har du någon bild på din förlovning och vigselring?hur gick tankarna när du valde dem?

    Stor kram

  6. Amanda

    Hej, måste bara säga att du är så fin! Gillar verkligen din stil! Inspireras du av något/någon speciellt gällande dina kläder? Har du några plagg du tycker är ett måste i garderoben?