Laila Högfeldt

Det kan förändra hela ditt liv!

Eftersom att jag varit barnfri hela helgen så har jag haft mycket tid att reflektera över livet. En av de saker som ständigt återkommit till mig är tacksamhet.

Även om jag alltid har en strävan att vilja ha mer, så värdesätter jag de människor och saker jag har runtomkring mig. Jag har även dragit slutsatsen om att mycket handlar om prestation kontra tillfredsställelse.

Att tillslut nå sitt mål som man strävat efter en lång tidsperiod efter utan att känna tillfredsställelse måste ju ändå vara ett misslyckande. Jag menar, man når alla sina mål, men sen då? Är det här allt? Vad jag tror att varje människa måste ta reda på är vad som kommer att göra dig nöjd.

Personligen tror att varje steg till att vara nöjd med livet börjar med tacksamhet. Och tacksamhet är egentligen väldigt simpelt. Att ta några sekunder varje dag och tänka på saker eller personer jag är tacksam över, det är ett måste i mitt liv.

 

Jag kan börja med vad jag känner mig tacksam över just idag, måndagen den 11:e september 2017.

 

  1. Jag är tacksam för denna fantastiska och speciella helg jag har haft i Bryssel tillsammans med min storasyter Linda som fyllde 30 år, min mamma, pappa och mina två yngre bröder André och Alexander. Eftersom att min syster bor i Bryssel så är det inte så ofta hela familjen är samlad under så lång tid som en hel helg. Därför har den här helgen varit magisk.
  2. Jag är tacksam för mina sociala medier. Tack vare de har jag fått möjlighet att kunna jobba hemifrån och spendera mer tid med barnen. Genom de har jag även fått möjlighet att få kontakt med många av er, som på daglig basis skriver, kommenterar eller på annat sätt kommunicerar med mig. Det är ni som ger mig energi och kraft till att göra ett bra jobb med bloggen och det känns som att jag har vänner lite överallt i Sverige (och även i andra länder) vilket gör mig tacksam.
  3. Jag har kommit igång med träningen vilket gör mig tacksam. Även om jag inte går all in med proteinshakes och allt det där så känns det som att träningen ger mig en hälsosam kropp. För mig är detta så viktigt eftersom att jag vill vara frisk och välmående i 80 år till.

 

Kom ihåg att tacksamhet är en styrka, en färdighet och någonting som ger dig positiv energi och kraft. Dock är detta någonting som inte kommer automatiskt utan man måste, precis som med mycket annat, träna till sig tacksamhet. Man måste ständigt komma ihåg att tänka tacksamhets-tankar för att sedan automatiskt uppdatera sin tacksamhet och reflektera över vad som gör en tacksam just idag.

Att vara tacksam kan förändra hela din dag, hela ditt liv! Så se till att starta denna vecka med tacksamhet, vem vet vilka magiska saker som kommer att hända? =)

Sist men inte minst, tro på dig själv! DU ÄR GRYM!

Nu kickar vi igång denna vecka tycker jag!! STOR KRAM! =) 

you go girl

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. usps tracking

    You are in for a real treat with this! This is without a doubt the most incredible piece of writing I’ve ever read. Because of you, it is turning out to be a much better day.

  2. Sofia

    Hej Laila,
    jag är ganska ny läsare på din blogg, har läst ett par månader. Jag läser inte så många bloggar, kanske fem stycken. Men din blogg hamnade direkt i topplistan hos mig, jag älskar din positiva och hälsosamma inställning till livet och utan att det blir så överdrivet att det känns falskt. Du kan ha problem som alla andra och delar dessutom med dig av dom till oss. Jag blir glad av din blogg! Det är den effekten jag tycker att sociala medier ska ha (till mesta dels iaf). Ha en bra dag!

    1. lailahogfeldt

      Hej Sofia! Vad roligt att du är en ny läsare, välkommen hit =) =) Men åhh vad glad jag blir, jag känner mig såå smickrad och hedrad! TACK!! Nu gjorde du min dag! Önskar dig en toppendag! STOR KRAM! <3