Laila Högfeldt

Nu reser jag igen

Godmorgon! 

Denna förmiddag blir en intensiv dag. Först ska jag jobba och fram mot lunch ska jag bege mig mot Landvetter åter igen för att åka till min syster Linda i Bryssel över helgen

Hon fyller 30 år och ska ha en stor födelsedagsfest. Jag har aldrig besökt Bryssel tidigare så det ska bli jättespännande att besöka staden  Mn syster jobbar ju även i EU-Parlamentet så jag kan knappt bärga mig innan jag får gå in dit och titta hur allting fungerar. Jag menar, det är ju just därifrån som hela Europa styrs. Så spännande!

Niclas och barnen blir hemma eftersom att Niclas är rädd att ta med barnen till Bryssel eftersom att de har nivå fyra, den högsta möjliga siffran av terrornivå. Men jag åker idag och åker hem söndag lunch så jag blir inte borta så länge =)

bryssel

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så mysigt med en liten mini-weekend! Det här är kanske en jättekonstig fråga och du behöver absolut inte svara om det är för personligt, men jag undrar SÅ hur andra föräldrar gör med barn som ammas till sömns och där pappan ska natta. Jag läser din blogg och antar att du ammar till sömns om jag förstått rätt (om inte så får du bortse från denna fråga 🙂 )? Jag gör nämligen det med min ettåring och även när han vaknar till på nätterna och detta har gjort att vi har fått en sååå bra sömn från start! Men! Jag börjar känna mig lite begränsad då jag så gärna skulle vilja kunna vara borta någon natt från honom och att då min sambo skulle kunna natta, men det känns som att det skulle bli en vaknatt med massa skrik för dem eftersom han är så van vid amningen. Vet ju att alla bebisar är olika och att alla tricks inte funkar på alla, men om du/din man har några tips så tar jag tacksamt emot det!!! Vill så gärna kunna börja göra lite grejer på egen hand, som att gå ut eller resa bort t ex 🙂 Och! Tack för en superhärlig och peppande blogg, älskar den! 🙂

    1. lailahogfeldt

      Jättebra fråga!! Inte alls för personligt ?? Jag svarar på den i ett inlägg❤❤❤ TACK själv för att du läser bloggen och peppar mig med så fina ord ??❤ KRAM!!