Laila Högfeldt

Dagens optimist!

 

Ja, jag erkänner. Jag är och har alltid varit väldigt optimistisk även om jag flera gånger känt att min optimism har utmanats. Så hur håller jag mig fortsatt optimistisk? Svaret är väldigt enkelt: Jag väljer att vara optimistisk.

Mitt beslut om att vara optimistisk tar jag varje morgon, oavsett vad som händer runt omkring mig. Varje morgon tänker jag positiva tankar om mitt liv. Jag tänker på saker jag är tacksam för, människor i mitt liv som jag älskar och på saker jag vill ska hända under dagen.

När jag planerar min dag i huvudet lite snabbt tänker jag väldigt ofta på en känsla. Vilka ska jag träffa idag? Hur vill jag att personerna ska uppfatta mig, känna när de möter mig och vad vill jag uppnå med mötena? Jag visualiserar en positiv, energisk och glad sinnesstämning som håller i sig hela dagen. Det är väldigt svårt att få en dålig dag när man börjar dagen så här. Att tänka in lycka i huvudet varje morgon är nog den bästa morgonrutin jag har! =)

always-wear-your-invisible-crown

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Becca

    Håller definitivt med dig,oftast kan man tänka/anstränga sig för att vara positiv,men går man igenom en sorg eller ngt riktigt deppigt så måste man ju få lov att låta det ta lite tid.. Kram?