Laila Högfeldt

Idag hände det! Potträning på G!

Jag har pottränat Philip lite smått under en månads tid och det har mer varit tur att han har kissat i toalettstolen.

Först har han kissat på golvet, då har jag snabbt som attan sprungit med honom till toalettstolen och satt honom där men då har han inte kissat utan bara sagt ”KSSSS”. Sedan har jag satt ner honom på golvet igen och då har han kissat på golvet och då har jag sprungit med honom igen till toalettstolen och har han kissat då så har det mer varit att han är kissnödig mer än att han förstår att han ska kissa i toalettstolen.

Men nu vill jag inbilla mig att han börjar att förstå. Idag satte jag honom på toalettstolen utan att han hade kissat på golvet eftersom att jag skulle byta från blöja till badbyxor och då tittade han ner på snoppen och sedan kissade han.

Slump eller inte? Vi alla dansade i en ring efteråt ÄVEN fast jag läst att man inte ska göra så stor grej av det. Vi firar allt som går att fira! Tänk att man kan bli så glad av kiss.

2017-08-15 07.50.14 1

Min lilla bebis ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Ett litet tips – ta honom med dig in på toan när du själv skall kissa. Om han vill kan han sätta sig på pottan medans du själv sitter på toastolen. Låt honom höra att du kissar, och säg ”kissa, kissa eller kiss kiss. Barn lär sig bättre när de får uppleva, se och höra. 🙂