Laila Högfeldt

Uppgradera höstgarderoben ♡

IMG_7169

Jag fick en fråga om hur man ska tänka kring sin höstgarderob. Jag är ingen modeexpert, däremot gillar jag kläder precis som de flesta människor så därför kommer lite tankar och tips på hur jag tänker kring höstgarderoben 2017.

Till hösten tycker jag att det är snyggt att lägga undan plaggen med riktigt klara och lättare färger och ta fram de lite mer murriga och tyngre. Generellt sett så gillar jag inte outfits som sticker ut allt för mycket. Att blanda gula toppar med svarta lackboots och en leopardjacka, så som modebloggare ibland kan göra är ingenting som jag skulle kunna göra. Då skulle jag känna mig obekväm.

Om man vill bygga en basgarderob inför hösten tycker jag att man ska titta på H&M, Gina Tricot, Nelly, Zara, Bikbok, etc. Där kommer man undan billigt men samtidigt få en snygg och fräsch garderob.

 

Så här brukar jag tänka:

 

Sköna jeans/byxor. Tiden för mig är förbi när jag hade låga tajta jeans som jag fick hoppa i från andra våningen för att sedan lägga mig på golvet och be mamma knäppa. Jag älskar jeans, men idag väljer jag stretch som är höga i midjan. Det hjälper till att hålla in magen samtidigt som de sitter fint åt runt låren.

 

 

Satsa på sköna koftor i basfärgerna svart, grå, beige. De är perfekta att matcha med resten av din outfit och ifall du vill ha en färgglad topp så tonar koftan ner helheten på ett snyggt sätt. På hösten kan vädret växla något enormt och då är det väldigt skönt att ta på/ta av koftan efter väder och vind.

 

Toppar i olika färger. Här tycker jag att du kan utmana med lite färg. Skippa dock den klara färgen och gå mer åt det dova hållet. En murrig grön topp är supersnyggt eller varför inte en mörkare rosa? Var inte rädda för att använda lite färg i höstmörkret, gör det med stil bara =) I modemagasin har jag läst att rött är hösten stora färg, så hittar du någon röd topp som går mer åt det vinröda så är du helt rätt ute =)

 

Investera i några snygga linnen som du kan ha under en varm kofta. Det är supersnyggt om du kombinerar det rätt. Själv älskar jag linnen med spets upptill. Tänk det med en stor och varm kofta över och höga jeans där toppen är instoppad, så snyggt =)

 

Nu kommer vi till min favorit. Väska! Köp hellre en väska som du tycker är to-die-for snygg än att köpa flera olika. Jag köpte min första LV 2011 och pris per användning är ca 0,01 kr jämfört med en väska jag köpte i mina yngre dar för 300 kr där p.p.a säkert ligger uppe i 100 kr. Jag menar inte att ni ska köpa en 10 K väska, utan anpassa pris efter plånbok. Men mitt tips är att spara ihop till en väska med kvalitet som du verkligen tycker om och känner dig fin i.

 

Köp ett par snygga boots. Själv är jag förtjust i boots med klack då jag älskar att sträcka på benen och bli lite längre. Men gillar du inte klack tycker jag att investeringen ska bli i ett par låga. Det viktigaste är att du känner dig bekväm, det kommer att lysa igenom och du kommer att bli så mycket snyggare =)

dagens önskeoutfit

Idag har det känts som höst här i Borås. Så detta fick bli dagens önskeoutfit. 


Imorgon tänker jag skriva lite mer ingående om specifika plagg som jag kommer att bära i höst =)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Jag läste i något tidigare inlägg som du skrev angående att det är viktigt med bra bh som ger mycket stöd.. Jag har d-e kupa på bhar men har svårt att hitta några snygga som ger ”push” och bra stöd. Har du något tips på vart man kan hitta?

    1. lailahogfeldt

      Hej! =) Bäst tycker jag Victoria Secret har, men det blir ju en dyr BH att åka över atlanten endast för att köpa en BH. Innan jag köpte på Victoria Secret så köpte jag BH på Change. För att få bra stöd tycker jag att du ska satsa på en BH som sitter helt perfekt runt om. Med andra ord inte för stor så som många har samt att du hittar en kupa som sitter fint. Även om du har D/E så skiljer det sig mellan modeller. Hoppas att detta inlägg hjälper dig lite <3 KRAM!