Laila Högfeldt

Så blir du motiverad!

Jag fick en fråga om hur jag alltid håller mig så positiv och motiverad till allt hela tiden. Jag tänkte försöka svara lite på hur jag tänker:

Du får aldrig glömma att du bara har ett liv och att det endast är du själv som kan bestämma över det. Du kan aldrig skylla på att du inte är bra på mattematik för att ”din mamma inte var bra på mattematik”. Du kan inte skylla på läraren för att du gick ut med dåligt betyg, på ICA som säljer godis som har gjort att du fått hål i tänderna eller på pizzerian för att du blivit tjock. Inte heller på politikerna. Allt handlar om dig själv. Ifall du är missnöjd med något, ändra på det. Hur svårt är det? ”Ja men jag har en lång väg dit jag vill nå”. JA! Men hur äter man en elefant? Bit för bit! Ingen äter en elefant i ett stycke.

Passa på att göra det du vill med ditt liv istället för att se på när andra gör det. Använd din strävan för att just ditt liv ska bli bättre. Vad krävs? Nytt jobb? Träning? Bättre kost? Nya vänner? Bättre betyg? DO IT! Vad väntar du på? Livet pågår här och nu!

Är du inte nöjd, förändra! Men kom ihåg, ingen annan kommer att göra det åt dig. Det är endast DU som har makten.

IMG_20170731_174450_730

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. lailahogfeldt

      Tack bästa! <3 Eller hur, tror du har så rätt. Vi måste tänka på allt vi har och sluta tänka på allt vi inte har =) <3