Laila Högfeldt

Träningsmål till hösten

Någonting som jag har skrivit om innan men som jag verkligen känner att jag behöver komma igång med på riktigt är träningen. Innan graviditeten körde jag styrketräning på gym, men även Yoga tillsammans med mamma som var väldigt kul. Dock är det så svårt att ha tider att passa när Niclas jobb är så oregelbunden att det känns lättare att gå till gymmet de tider det passar oss. Jag vill ju alltid ha resultat direkt, haha. Att vänta i flera månader innan en kontur börjar synas är såååå tråkigt och jag blir så sjukt omotiverad. Men samtidigt känns det alltid så skönt i kroppen efter ett avslutat gympass att jag framförallt går dit för att må bra i kropp och själ.

I höst har jag som mål att gå till gymmet minst tre gånger i veckan. Jag har redan börjat komma igång och det är sååå kul!!

Jag tänker köpa lite fina träningskläder, det var länge sedan känner jag =) Ifall ni vet något bra märke får ni gärna tipsa. Själv är jag hooked på Victoria Secret, lite svårt att få tag i från Sverige dock. ♡

IMG_20170730_145315_909

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. My

    Jag tipsar om Kari traa, Eivy och lululemon gällande träningskläder, funktionella, sköna och enligt mig, snygga 🙂

  2. Sara

    Min man har också oregelbundna tider. Har barn som är 4 och 7 år gamla. Jag sköter allt med hämtning lämning aktiviteter mat osv.
    Vet inte hur jag ska få in träning för mig själv? Hur planerar du få till den tiden?