Laila Högfeldt

Avundsjuka!

Idag träffade jag min kompis som precis kommit hem från en solsemestern utomlands. Hon har en helt perfekt solbränna, köpt massa nya kläder och var för att uttrycka mig tydligt: S K I T S N Y G G. För att inte tala om att hon har en helt underbar pojkvän som också är skitsnygg! De verkar leva ett så harmoniskt och samtidigt roligt liv tillsammans.

Och jag älskar det! Istället för att jag, som jag vet att många gör, går och irriterar sig för att de är avundsjuka så är jag så glad för hennes skull. Så glad! Avundsjuka och bitterhet leder ingenstans, däremot kan man inspireras och det är det fina med att vända en negativ tanke till en positiv. =)

2016081818345635360_sbig

2016081818345640041_sbig

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Jag tycker du är skitsnygg? och tycker du verkar ha en fantastiskt familj som alltid hittar på massa roligt tillsammans. Du är alltid lika glad och positiv. Skriver alltid om väldigt intressanta saker. Tycker alltid du verkar väldigt klok och välinformerad. Det glädjer mig och därför tycker jag att det är så mysigt men samtidigt lärorikt att följa dig. Fint inlägg av dig❤️❤️❤️

    1. lailahogfeldt

      Men åhh vad gullig du är! Tack!! Nu gjorde du min dag! Vad glad jag blir!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️