Laila Högfeldt

13 Mammabekännelser!

– Ibland när jag äter något som William också vill ha så säger jag att det innehåller champinjoner. Även om William inte ser champinjonerna så vill han inte äta det eftersom att han inte gillar champinjoner.

– Genom åren har jag fått hem stora buntar med teckningar som William har målat så fint. Dock är jag ingen samlare så de ”finaste” brukar jag spara och resterande brukar jag kasta. När William frågar var teckningarna är så brukar jag skylla på städerskan.

– Det har hänt att jag har sagt att Williams kompisar är bortresta när jag inte orkar ha huset fullt av lekande 7-åringar.

– Det har även hänt att jag står och pratar med en bekant i matvarubutiken samtidigt som jag gungar kundvagnen fram och tillbaka för att hålla Philip lugn. Till saken hör att jag handlade själv.

– Jag tar godis från barnens godispåsar när de sover.

– Jag kommer att fira dagen då jag får sitta på toaletten ostört.

– Jag har lagt godis i en kaffemugg för att tjuväta godis i soffan så att barnen inte ser vad jag äter.

– När vi ”bara” ska städa i 20 minuter så har det hänt att jag vridit tillbaka timern så att vi tillslut städat i 40 minuter.

– Torrschampo och deodorant är mina life-savers som mamma.

– När barnet vill åka till leklandet och jag verkligen inte har någon lust att springa runt där med 300 andra barn. Då ljuger jag och säger att det är stängt.

– När Niclas frågar hur natten har varit med Philip och jag säger att den har varit fruktansvärd för att han ska tycka synd om mig så jag får slippa dagens jobbiga sysslor.

– När Niclas är iväg och tränar på kvällen och jag ska natta barnen. Då låtsas jag att nattningen har tagit så lång tid att jag inte hunnit duka av middagen, men i själva verket har jag legat kvar och surfat på mobilen.

– Jag tycker att det är tråkigt att leka.

IMG_3769

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dema, nu är han här

    Haha vilken underbar lista igen! Jag gillar inte heller att leka, lekparkerna är en mardröm då man ska stå och gunga samma Gunga, hjälpa dom med rutschkana och göra sandfigurer! Jag brukade hälla cola i kaffemuggar när barnen var små, då trodde dom jag drack kaffe:)

  2. Tess

    En del saker är jag skyldig till…hihihi… Godis har jag dock aldrig tyckt om, inte ens som barn, så där blir det aldrig nåt ”fusk” 🙂 Jag har en annan sak. ”Batteriet är slut” när en leksak drivit mig till vansinne, och så har jag bara satt tillbaka ”spärren” eller tagit ur batterierna…hahaha…

    1. lailahogfeldt

      Haha sjukt att du inte tycker om godis! Men åhh vilken bra grejj!! =) Tack för tips =) ?❤️

    1. lailahogfeldt

      LÄGG AV vad gullig du är!! Nu gjorde du min kväll! ❤️ ❤️ ❤️ DU är fantastisk! ❤️❤️❤️