Laila Högfeldt

Skönhetstips: Fuktmask =)

Jag har hittat en fuktmask som är helt otroligt bra, nämligen ”Beauté Pacifique Instant hydrating mask.

Varannan natt lägger jag Retinol i ansiktet (har skrivit ett inlägg om det HÄR), och varannan natt lägger jag denna fuktmask.

Den innehåller A-vitamin, fyller på alla fuktdepåer i huden och jämnar ut torrhetsrynkor. Med andra ord så är den extremt återfuktande utan att täppa till porerna i ansiktet så att man vaknar upp med 100 finnar. Man kan alltså lägga den på huden innan man kryper till sängs och nästa morgon vaknar man upp och ser ut som 13. Skoja 😉

 

Konsistensen ganska tjock och gör huden så mjuk och lek. Alla torra partier på huden försvinner och man vaknar upp med ett wow-lyster! Dagen efter glider min makeup på helt perfekt.

Den är ganska dyr, 389 kr. Men dryg och värd varenda krona! =) Ni hittar den HÄR. Ingen spons, bara tips btw =)

 

IMG_20170725_155717_147

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Älskar den! Först avskydde jag doften på den dock, tyckte den luktade tant, haha. Men sen ändrades det och nu kan jag smeta på den endast för att jag gillar doften ?

    1. lailahogfeldt

      Haha eller hur!! Tänkte först att jag skulle skriva att den luktar apotek, haha. Men sedan kom jag på att jag inte stör mig på lukten längre så jag struntade i det =) Så kul att det också är din favorit =) =) <3

    1. lailahogfeldt

      Ja skincity är superbra, har köpt därifrån flera gånger =) Super med 20 % rabatt ju =) =)