Laila Högfeldt

Projekt: Trädgård!

Godmorgon! ♡

Hur har ni det mitt i sommaren? Jobbar ni? Har ni semester? Berätta!! =)

Själv skulle jag kunna döpa denna vecka till trädgårdsveckan! I vanliga fall brukar Niclas ta hand om trädgården och jag brukar ta hand om inredningen etc. Men eftersom att inredning och husfix ligger lite på is just nu med tanke på husbygget så blir jag för rastlös! Jag måste ha något projekt!

Niclas jobbar ju ganska mycket så trädgården är kanske inte i sin toppform om man uttrycker sig milt. Jo vi har en robotgräsklippare som åker omkring, men inte mer än så. Om man säger så här: gräskanterna trimmas väll kanske tre gånger per år, max. Om jag ger er en ledtråd till: Vi hade ingen häcksax men vi har ändå tre häckar.

Så i förrgår ringde jag hit en trädgårsdfirma! Nu ska trädgården komma i form känner jag. De har börjat rensa ogräs mellan kullerstenarna och jag har gått lös med grästrimmern runt alla kanter i hela trädgården. PUH vilken träningspass, jag har en enorm träningsvärk i högra armen, haha =)

Igår kväll åkte jag och köpte en häcksax eftersom att vi inte hade någon och sedan trimmade jag ena häcken fram till klockan 22. Gud vad kul det var!

Allt fokus är nu på trädgården och idag ska jag åka och köpa ogräsmedel till att spraya mellan kullerstenarna och sedan ska jag köpa betongsand att lägga mellan stenarna så att ogräs inte kan växa upp mer. Igår kväll gick jag till och med i en facebook grupp som handlar om trädgårdar, allt för att lära mig mer =)

Sedan har jag lite mer projekt i trädgården som ska hinnas med innan sommaren är slut. Buskar ska tas bort, gräsmattan ska planas ut och all vass nere i sjön ska rensas. Men det får grabbarna från trädgårdsfirman ordna, sådant kan inte jag.. eller?

IMG_20170725_220722_942

Ser ni hur fint det blir när allt gräs försvinner från kanterna? =)

IMG_20170725_220744_961

Fyra fulla påsar har jag lyckats samla ihop. Heja, heja! =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Har semester och latar mig. ? Vilken powerwoman du är! Min kunskap inom trädgård är 0 så jag är imponerad! Skriv gärna vad du gör så kanske min man också får sig en överraskning ?❤

    1. lailahogfeldt

      Vad härligt med semester =) Åhh så kul att du tycker det! haha, ska se om jag kan visa er några skills. Jag kan faktiskt inte heller någonting om trädgård, haha =)