Laila Högfeldt

New in: Kapslar

Det känns som att jag är sist på bollen i Sverige, men jag bjuder på det =)

När vi var i Portugal nyss så bodde vi i ett lägenhetshotell som hade tvättmaskin. Eftersom att vi redan semestrat i en vecka när vi anlände och vi hade en massa smutstvätt så köpte jag ett litet paket med tvättkapslar. Jag köpte kapslar eftersom att det var det minsta tvättmedelspaket man kunde köpa i affären. Dock lämnade jag kvar resten av kapslarna hemma hos mormor och morfar eftersom att jag inte orkade släpa med mig massa onödiga saker i väskan.

Men eftersom att jag tyckte att kapslarna fungerade super så köpte jag även hem tvättkapslar nu när jag kom till Sverige för att testa det i några tvättomgångar.

I vanliga fall använder jag alltid flytande tvättmedel men brukar aldrig mäta utan alltid höfta och hälla en mängd ner i tvättmedelsfacket. Nu kan jag antingen använda en kapsel för 1-3 kg kvätt eller två om jag tvättar en större mängd kläder. Det känns som att det borde vara miljövänligare då det inte är lika lätt att överdosera, eller vad tror ni?

Det ska bli spännande att se hur det går =)

Har ni testat tvättkapslar? Vad tyckte ni i så fall? Vore kul om ni delar med er =)

IMG_20170718_210458_680

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. lailahogfeldt

      Gud så skönt att höra!! =) Tvättade en tvätt nu och de var super tyckte jag =) Allt blev rent och luktade även gott =) =) <3