Laila Högfeldt

Status just nu

– Jag har väldigt ont i knät. Innan vi åkte på semester joggade jag två gånger. En gång 7,3 km och andra gången 5 km. Då fick jag lite ont i knät men det gick över på bara några timmar. Förra veckan, när vi var i Albufeira joggade jag 5 km på hotellets gym och nu har jag jätteont. Det värker fast jag är vi vilotillstånd. Jag kan till och med vakna på natten för att det värker i knät. Sist jag joggade var innan graviditeten, men då brukade jag jogga ganska ofta, så det är inte så att jag har gått från noll till hundra. Men kanske borde jag ha börjat jogga kortare sträckor för att sedan öka? Tidigare har jag bara kört på utan bekymmer så detta är verkligen något nytt för mig.

bild-1370_48669743

Bild från när jag var 19 år och brukade jogga. Kommer ni ihåg tiden då man lyssnade på musik via ipod? Önskar att jag hade kvar min men William slängde den i toalettstolen när han var 1,5 år, så den gick sönder. Typiskt! Haha =)

– Våra dagar här i Costa da Caparica består av att Morfar kommer hit på morgonen och hämtar med William till stranden. Sedan gör jag, Niclas och Philip oss i ordning (i vår egna takt) för att sedan möta upp mormor, morfar och William på stranden. Klockan 12 går mormor tillbaka till lägenheten för att laga lunch åt oss och klockan 13 går vi från stranden för att komma hem till världens godaste mat som mormor har lagat åt oss. Mormor är lite som mig, hon vill helst vara ensam i köket, då lagar hon mat som bäst när hon kan röra sig fritt och laga mat i lugn och ro säger hon.

– Vår absoluta favoritefterrätt är farturas. Vet ni vad det är? Det är en friterad deg som klipps upp i 20-30 cm bitar och garneras med socker blandat med kanel. Man skulle kunna säga att det är en blandning av amerikanska doughnuts och spanska churros. Så sjukt gott! Vi köper alltid en varje kväll. Niclas och Philip delar på en och jag och William äter var sin. Vi köper alltid från samma bageri som har funnits här sedan jag var liten, alltså i mer än 28 år!

– Igår tänkte vi gå tillbaka till stranden efter lunchen för att få några extra soltimmar. Men när Mormor och morfar åkte till villan och lämnade oss ensamma i lägenheten så sa jag och Niclas att vi bara skulle sova någon timma för att sedan gå till stranden. Gissa när vi vaknade? Klockan sex på kvällen.

– Som jag skrev i ett inlägg igår så är mitt hår ganska risigt. Något annat som också blivit sämre under semestern är min hy. Hemma har jag en liten ritual som jag genomför varje kväll. Här har det blivit lite comsi comsa och att slarva med min hudvårdsrutin kombinerat med dålig kost har inte gjort min hy bättre. Aja, jag får ta tag i det när jag kommer hem.

– Jag har med mig vloggkameran hit. Men ska jag vara ärlig så har vloggandet blivit ganska vilande. Jag har filmat, men inte så mycket som jag kanske borde. Men jag tror absolut att det räcken till en liten vlogg i alla fall =) Till hösten är tanken att jag ska komma igång med vloggandet lite mer och kanske filma en hel vecka som jag klipper ihop till en veckovlogg. Sedan ska jag även försöka komma ut med en skönhetsvlogg en gång i veckan.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pia Svensson

    Hej:)
    Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
    Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
    Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
    Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med ? <3
    Kram och lycka till!!!