Laila Högfeldt

O.B.C by sunwing Cypern

Kommer ni ihåg att jag skrev om att vi letade efter en resa till Augusti? Vi tänkte först åka till Kroatien men sedan blev vi så osäkra på hotell då de hotell vi fick rekommenderade var fullbokade. Men vi har hört mycket gott om Kroatien så det får definitivt bli snart! =)

Däremot bokade vi O.B.C. by Sunwing till Cypern. =) Vet ni var Ocean Beach Club är? Ving har kommit med ett nytt hotellkoncept där tanken är att det ska vara ett lyxigt designhotell för en modern familj med havet som granne. Det ska finnas ytor för alla, vuxna, tonåringar och barn. Så både jag och Niclas samt William och Philip får en underbar semester. Ett lyxhotell för både vuxna och små! Ofta tycker jag att de snygga hotellen där i alla fall jag vill bo ofta inte är så familjevänliga. Därför älskar jag tanken med O.B.C. 

Hotellrummen ska vara väldesignade
 med smarta funktioner, generösa terrasser och härliga swim out pooler. Atmosfären ska vara lugn, inga som går runt och skriker om vattengympa utan istället en lugn oas för familjen som vill koppla av och mysa utomlands. Det finns även gym, spa, Teen Lounge (om man har tonåringar). För de små finns miniland, shower och en mängd barnaktiviteter. William och Philip kommer att jättekul där! 

En annan sak som jag också gillade att frukosten ska vara väldigt hälsosam. Jag älskar färskpressade juicer, smoothies, egenrostad granola, müsli och raw food tryfflar etc. Till lunch kan vi välja mellan hamburgare, goda sallader eller en god pastarätt mfl. Även middagarna låter väldigt spännande! Man får börja med smårätter från en buffé. Sedan väljer man en varmrätt från en meny som är speciellt utvald av deras kökschef för att sist avsluta med efterrätt om man önskar.

Både jag och Niclas kände att hela konceptet passar oss såå bra så vi bokade direkt! Hotellet i Cypern öppnade för bara några veckor sedan och är splitter nytt. Tyvärr fanns det inga hotellrum med swim out pooler kvar. Däremot fick vi tag i en tvårums svit med en stor balkong mot havet. Hur härligt? Även fast vi befinner oss utomlands och på semester just nu kan jag inte låta bli att längta lite =)

LCAOBCC1087_2_30

LCAOBCC1070_2_30

LCAOBCC1074_2_30

LCAOBCC1063_2_30

LCAOBCC1068_2_30

LCAOBCC1065_2_30

LCAOBCC1064_2_30

LCAOBCC1076_2_30

LCAOBCC1078_2_30

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Alexandersson

    Ååå hoppas ni har det underbart!! Vi va på OBC på Gran Canaria i våras med pool axess, ta det bästa gång vill jag rekommendera! Mina barn är 1 och 3 år, dom hade det hur kul som helst!
    Många kramar

    1. lailahogfeldt

      Men åhh vad kul att ni var nöjda =) Det ska bli jättespännande! =) Så härligt med semester =) Stor kram! <3

  2. Pia Svensson

    Hej:)
    Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
    Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
    Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
    Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med ? <3
    Kram och lycka till!!!