Laila Högfeldt

Jag…

Jag älskar

Just nu älskar jag att det är sommar. Barnen kan springa omkring utomhus. Det känns mycket lättare att umgås och träffa vänner och allt känns mer flexibelt och lättare. Jag blir även mycket piggare och istället för att gå och lägga mig kl 22 så har jag inga problem med att vara vaken till 24. haha =) En annan sak är att det är såå gott att ta en kall dryck på sommaren. Den känslan är nästan lika härlig som att dricka något varmt en riktigt kall vinterdag =)

 

 

Jag önskar

Det låter kanske klyshigt, men jag önskar att alla i min familj, nära och kära och även att ni bloggläsare ska få vara friska, krya och lyckliga. Hälsa och välmående är det viktigaste i livet. Utan det blir hela livet meningslöst. Pengar, materiella saker, resor eller ett jobb.

 

Jag brukar

Varje morgon brukar jag sätta på jättehög bra musik. Det kanske låter konstigt i era öron men det får mig alltid på så gott humör och det präglar sedan hela dagen. Får man en bra start på morgonen så rullar hela dagen vidare i ett gott humör. Saker som skulle kunna kännas jobbigt eller tungt är inte alls jobbigt. Alla situationer och händelser kan ses hur alla möjliga vinklar. Man kan se glaset som halvfullt eller halvtomt. Med ett gott humör, en positiv inställning och ett tankesätt som säger ”vad gör det om hundra år” så blir det mesta ganska enkelt =)

 

Jag behöver

En ny garderob, haha. Jag behöver även rensa i min garderob. Det känns som att jag ofta rensar ur men ändå har jag så himla mycket kläder men samtidigt ingenting att ha på mig. Det låter motsägelsefullt, men det är sant! Jag vet inte hur många gånger jag rusat fram och tillbaka mellan garderoberna här hemma och samtidigt säger till Niclas: ”jag har ingeeeeeenting att ha på mig”. 

 

Jag fick

Jag fick en jättebra hårmask i en goodiebag från senaste LOPPI eventet som heter ”The Cure Hair Mask” från Löwengrip Care & Color. Nu har jag testat den två gånger och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Båda gångerna har den gjort mitt hår jättemjukt och det känns verkligen som att håret fått en riktigt boost! Sedan luktar den godis med, såå gott! Jag såg att den ligger på 99 kr och ett riktigt bra budgettips =)

IMG_20170630_113304_800

Bild på ”The Cure Hair Mask” från Löwengrip Care & Color.

 

Jag blir glad

Jag älskar att träffa människor med en skön energi. Människor som känner en tacksamhet till livet och som inte bara blir glada för stora saker, utan även för småsaker. Jag fascineras även av människor som hittar styrka i hinder, motgångar och andra situationer som de hanterar på ett bra sätt. Istället för att det tynger ner dem så hittar de kraft till att stärkas ännu mer. Heja, heja! Vi människor kan om vi vill och det finns inget härligare än att möta människor med en sådan aura =)

 

Jag mår bäst

När William och Philip leker tillsammans. De ser så lyckliga ut och de har fångat stunden utan att tänka på morgondagen. De leker där och då och glömmer bort tiden runt om kring. Det är så härligt att se barn leka. De har inte bråttom på samma sätt som vi vuxna har stundtals. Ibland kan jag längta till morgondagen. Men varför egentligen? Där väntar ingen överraskning. Ju snabbare vi längtar fram, desto mindre upplever vi idag och desto mindre blir kvar av dagen. Därför är det så befriande att se barn leka. De ältar inte gårdagen eller oroar sig över framtiden. De lever här och nu och fångar verkligen ögonblicket och stunden.

 

 

Jag längtar

 

Jag gillar inte att längta till framtiden. Men jag måste ändå säga att det ska bli såå spännande att börja med husbygget på övervåningen! Vi har ju fått en potentiell ritning och just nu håller jag och Niclas på att diskutera fram och tillbaka hur vi önskar ha det. Jag har redan ritat in några ändringar som vi önskar. Jag hade velat lägga ut ritningen och visa er, kanske har ni några bra förslag och tips. Ni kanske ser saker som inte vi ser? =) Vad tror ni? Vore det kul att se? =)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna håkansson

    Hej bästa Laila! Jag blir lättare på dåligt hunör när det är sommar och skit väder. Regnat hela dagen som fan ?. Men ska blrja varje morgon med lite musik som du gör så hjälper det nog. Den hårmasken måste jag testa ?. Kram