Laila Högfeldt

Skapa dig tur denna vecka =)

Måndag idag och en ny vecka och jag är såå taggad? Är ni? 

Den här veckan kommer att bli alldeles underbar. Jag pratar inte bara om min vecka utan om er vecka också =). För så är det faktiskt, våra förväntningar på veckan kommer att avgöra hur veckan kommer att bli.

Jag brukar tänka så här:

– Jag förväntar mig att detta ska bli en bra vecka.

– Jag förväntar mig att jag ska uppnå mina mål, även om oddsen ser ganska små ut och även om det ser ut som att jag kommer att misslyckas.

– Jag förväntar mig att mitt umgänge med familj och vänner ska bli så trevligt och härligt som jag önskar.

Jag kommer att gå in i denna vecka och förvänta mig att ha tur på alla områden i livet, både situationer som jag kan styra över och inte. Jag kommer alltså själv att framkalla tur den här veckan genom min inställning till livet. Så tycker jag att du också ska göra =). Intala dig själv att din vecka kommer att bli ljus, fylld av tur och att du är fantastisk (för det är du), så kommer vi tillsammans att ha en magisk vecka.

Välkommen M Å N D A G ♡

Top-30-Positive-Life-Quotes-positive

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dema-Gravid i v 36

    Jag älskar verkligen dina måndagsord! Man blir så peppade på en ny vecka! Denna vecka ska bli bättre än förra som slutade med blödningar och förlossningen! Lite till vill jag att bebisen stannar:)

    1. lailahogfeldt

      Men TACK! Och nej.. stackare!! Ja, hoppas att bebis vill stanna lite till. Hur gick det? Mår du bra? <3

      1. Dema-Gravid i v 36

        Fysiskt mår jag bra! Bebisen lever rövare där inne och kroppen är som den ska. Dock är de jobbigt psykiskt att se blodet dagligen som kommer och går. Man vill ju gärna tro att något är fel när man ser blod. Men hoppas bebis stannar inne 1 vecka till iallafall och fortsätter må bra.