Laila Högfeldt

Måndagspepp!

its-monday-shake-it-up

Godmorgon! Ny vecka idag och här hemma innebär det sista skolveckan för William innan han tar sommarlov. Så skönt =)

För mig handlar denna vecka om att hoppa in i den positiva vardagsspiralen igen. Jag vet att många hatar måndagar, själv är måndagar en av mina absoluta favoritdagar. Ibland kan jag riktigt längta till kommande måndag. Nya tag, nya oskrivna blad och nya möjligheter.

Ska jag vara ärlig så har jag också haft måndagar som den tråkigaste dagen i veckan. Men vet ni vad jag gjorde för att vända dagen till en av de bästa? Jag började att planera in roliga saker på just måndagar, för mycket av det vi tänker tror jag styrs av sådant som vi lärt oss under livet. Och brukar måndagar vara just tråkiga, så föreställer vi oss måndagar som tråkiga och så vaknar vi med en dålig inställning till dagen. Försök istället att ta bort de negativa tankarna, utmana och se om det finns en annan synvinkel. Även om det kan vara svårt i början så kommer du att märka att det går att mildra det negativa tänkandet och i bästa fall vända det till något positivt.

Jag tror verkligen på att våra tankar har en direkt påverkan på våra känslor och beteenden och på hur livet utspelar sig.

Så, låt en ny grym vecka börja =) 

HAPPY MONDAY bästa ni ♡

new-monday-new-week-new-goals

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dema-Gravid i v 35

    Härlig läsning! Jag har inte tyckt om måndagar men just nu känns det faktiskt helt okej! Det är som du säger inställningen som gör det! Idag är dock en toppendag med solen som skiner och barnmorske besök inplanerat! Är så underbart att höra hjärtslagen:)