Laila Högfeldt

Ny TUR-vecka!

Hej fina ni!

Ny vecka och endast 4 riktiga dagar, hur skönt?!?

Den här veckan tycker jag att vi ska fokusera på tur! 

Hur menar jag då? 

Jag menar att vi ska försöka skapa oss tur. Turen har ett stort inflytande på våra liv och jag tror att vi alla kan skapa oss tur.

Tänk vilket inflytande turen har på våra liv. Några få sekunder kan förstöra flera års arbete, medan ett ögonblick kan leda till framgång och lycka. Många fokuserar mer på förmågan att tjäna pengar och verkar tro att det går hand i hand med intelligens. I vissa fall, ja. Men några av de mest korkade människor jag känner är också de rikaste jag känner. Jag tror att framgång beror mer på tur än skicklighet. 95 % tur och 5 % skicklighet om ni frågar mig.

Så hur gör man för att skapa tur?

Frågar ni mig så finns det ett svar som både är kort och enkelt: Vänd din otur till någonting positivt. Otursamma personer har svårare att vända otur och blir istället arga och sorgsna. Tursamma personer har oftast lärt sig att se positivt på saker runt omkring sig.

Så starta dagen med att tänka positivt så kommer denna veckan också att bringa dig tur enbart genom tankesättets styrande. Är ni redo? Då kickar vi igång veckan! =)

IMG_0025

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. lailahogfeldt

      Ja det tycker jag =) Så bra!! Man kan vända det mesta till något bra det gäller bara att försöka se på situationen ur en annan synvinkel =) STOR KRAM!