Laila Högfeldt

Saker jag borde göra

– Färga min utväxt. Mitt hår är inte alls snyggt just nu och jag har en brun utväxt mitt på huvudet. Jag försöker att rädda det med att ha lite volym i håret, men det är en kortsiktig lösning. Jag måste försöka få till en tid hos min frisör i veckan, hon som egentligen är fullbokad 2 månader framåt i tiden.. good luck!

– Rensa ur garderoberna. Jag har massa kläder i garderoberna som jag inte använt på flera år. Det känns som att jag rensar och rensar men ändå har jag lika mycket kläder kvar samtidigt som jag aldrig har någonting att ha på mig. Typiskt!

– Gå och fylla på akryl på mina naglar. Jag har verkligen inte haft tid och nu börjar det blir för långt =)

– Ta upp alla vinterjackor till vinden. Också en sak som jag ännu inte hunnit med men som jag måste göra innan sommaren drar igång =).

– Boka restauranger i Barcelona. Nu är det bara tre veckor kvar tills vi åker dit och eftersom att vi älskar mat så brukar vi alltid boka kvällsrestauranger från Sverige. Vi brukar använda oss av tripadvisor för att se vilka restauranger som är bra och som fått högt betyg =)

barcelona

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Kan du inte visa mer ur din garderob? T.ex dina fem favoritplagg och sen fem plagg som du tänker ”VARFÖR köpte jag denna?!” ?

  2. Anna

    Hej fina Leah!
    Jag ska själv åka till Barcelona i sommar, vad kul att du också ska dit! Vore jätteroligt m du kunde vlogga när du är där och kanske skriva ett inlägg om vad man bör se/göra och bra restauranger! Åker dit med min förstman i augusti och det är första gången vi besöker staden
    Puss finaste