Laila Högfeldt

Hemsk natt

Godmorgon fina ni! ♡

Hur mår ni? Jag mår bra men är väldigt trött. Philip hade krupp i natt (och även lite nu på morgonen), så natten var så där faktiskt. Jag tyckte så synd om honom för det både låter och ser obehagligt ut. Varje andetag lät som att han kippade efter andan och när han hostade lät det som en skällande hund. Jag väckte Niclas flera gånger och frågade om vi skulle åka in till akuten med honom, men Niclas lugnade mig och sa att det nog inte skulle hjälpa så mycket.

Niclas fick sätta sig ute på altanen med Philip mitt i natten så att Philip både skulle få frisk luft och sitta upprätt. Sedan bunkrade jag upp med två kuddar under Philip så att han kom lite högre upp och lättare kunde andas.

Så hemskt. Jag ska nog be om att ha medicin hemma i fall det händer någon mer gång. Det är så frustrerande att inte kunna göra något som hjälper.

 

IMG_20170527_105139_228

Bild på mig just nu. Ska strax möta upp en kompis för att hitta på en rolig sak =) Vad det är får ni reda snart 🙂 ♡ Den här fina klänningen fick jag av Niclas syster i går! Hon jobbar på Nelly.com så klänningen är därifrån 🙂 ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilda

    Åh vilken fin klänning. Ser ut som om den skulle vara bra att amma i med? Vad heter den? Hittar inte den på nellys hemsida:(

  2. Dema-Gravid i v 33

    Vad jobbigt och läskigt med krupp:( min lilla hade astma som liten och varje förkylning var en stor oro i början. Men med mediciner hemma kändes det lättare. Så tycker absolut du ska kolla den möjligheten. Snygg klänning! Passar på dig.