Laila Högfeldt

Världens bästa kompis!

Alltså jag har verkligen fått världens bästa kompis!

I går skulle jag åka och göra en sak som jag varit väldigt nervös för. Jag hade mått så dåligt för det och det hela slutade med att jag fick ta med mig båda barnen ”till råga på allt”, vilket kanske inte är optimalt när jag redan var så nervös och barnen springer runt. Men jag försökte att tänka positivt och att ”det kommer att gå bra”.

Jag och min kompis Viktoria messar som vanligt under dagen och jag säger att jag är nervös etc. Hon själv jobbar också som revisor och just nu pågår högsäsongen. Hon har alltså jobbar till klockan åtta varje kväll och även jobbat helger, så det är verkligen fullt upp. Ändå får jag ett sms tjugo minuter innan där det står.

”Jag kommer!!!”

Hon hade alltså jobbar ihjäl sig hela dagen, skippat lunchen och verkligen köttat på jobbet för att hinna klart och för att hinna för att följa med som stöd och ta hand om barnen under tiden! Hur gullig vän?!?! Snacka om världens bästa vän!!

Och hur gick det? Jag kan säga så här! Hade Viktoria inte kommit så hade det inte gått… Så det var verkligen tur att hon kom som en räddare i nöden. Världens bästa vän! =) ♡

IMG_20170425_212106_320

Bild som Viktoria tog på sig och barnen medan de väntade på mig. ♡ ♡ ♡

Så himla fin låt som verkligen beskriver vänskap ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.