Laila Högfeldt

Tillbaka på banan igen :)

Jag har känt mig så stressad de senaste dagarna. Mest på grund av att jag har tusen MÅSTE tankar, saker jag vill hinna med innan vi reser iväg, min hud har fått ett fnatt och är inte sig själv utan så torr så att det nästan gör ont och så har jag inte tränat alls (förutom när vi körde squats-leken på Viktorias födelsedagsfest, haha). För att inte nämna allt socker som jag ätit hela förra veckan.

Vissa brukar säga att träning ger dem endorfiner. Så är det så klart för mig med, men för mig är kosten viktigast. Äter jag dålig mat så mår jag dåligt! Jag får en stress i kroppen som skriker efter näringsrik mat istället för onyttigheter och jag blir helt ur balans.

Alla har vi bättre och sämre dagar och idag har jag faktiskt mått mycket bättre! Jag åt en stor sats smoothie gjord på bananer och jordgubbar, sedan gjorde jag en juice i min råsaftcentrifug med en massa nyttiga grönsaker och till middag så lagade jag en jättegod linssoppa tillsammans med barnen. William är så duktig och vill så gärna hjälpa till vilket är kul =) Philip är nöjd bara han får sitta på köksbänken och titta på.  Niclas jobbar fortfarande så han får smaka på soppan när han kommer hem =) Soppan passar verkligen perfekt i dag när det har regnat hela dagen 🙂

 

 

bil

Bild från i lördags 🙂

IMG_20170410_133357_644

Smoothie!! <3 Satt ute i solen och åt den, så härligt =)

IMG_20170410_173047_614

Bild på linssoppan =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.