Laila Högfeldt

3 frågor om vår relation

Tjatar någon mer på den ena eller tjatar ni lika mycket på varandra?

Vi har olika saker som vi tjatar på varandra om. Niclas tjatar mer om själv huset. Att det måste svabbas torrt efter en dusch för att det annars kan fuktskada huset, att jag ska häng bilnycklarna i nyckelskåpet så att man alltid hittar dem och att jag inte ska lämna ytterdörren öppen när det är kallt ute för då försvinner all värme ut.

Jag kan mer tjata om andra saker som hör till saker som jag tycker är viktigt för att må bra. Ett exempel kan vara att han ska rengöra kaffemaskinen efter att han skummat kaffe, annars fastnar mjölken i slangen och luktar illa vilket jag tycker är äckligt. Andra saker kan till exempel vara att han ska sluta sprida ut sina kläder/saker över hela huset, eller att han ska torka rent diskbänken + matbordet efter att han ätit (då han äter själv).

 

När har du och Niclas haft det som jobbigast? Har du någon gång känt att du vill skilja dig? 

Vi hade det nog som jobbigast de två första åren. Då kunde vi bråka och sedan säga att vi skulle göra slut för att sedan ångra oss båda två och bli sams. I dag bråkar vi inte alls lika mycket och man skulle kunna säga att vi bråkat ihop oss. Även fast vi tänker ganska lika så har vi behövt kompromissa en hel del för att båda ska må bra. Vi båda har ganska starka viljor och självklart så kan vi fortfarande krocka i våra åsikter, men inte på samma sätt som de två första åren. Jag tror att det är ganska sunt att man ibland är oense, för då får man prata ut och tillsammans kompromissa fram en lösning. Är man alltid överens så är det ju alltid en person som ger sig, vilket jag inte heller tror är sunt för ett förhållande om man vill att det ska hålla långsiktigt.

 

 

Vad är det bästa och sämsta med Niclas? 

Det bästa är ALLT. Hans svagheter som hans styrkor! Han behandlar mig alltid som att jag vore den enda kvinnan på jorden och ger mig alltid tusen komplimanger och fina ord. Så mycket att jag tror att han överdriver ibland, men tycker han att jag är löjlig som tror att han överdriver, haha =) Jag älskar också att han plockar fram det bästa i mig och att han är så omtänksam och fin. Han är verkligen mitt allt och min bättre hälft.

IMG_6714

Den bästa pappan jag någonsin kunde önska mig till mina barn ♡ ♡ ♡ 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Vilken fin man du verkar ha!! Härligt att du skriver så ärligt och fint om honom. Ett lyckligt äktenskap är inte alla förunnat!

  2. Amanda

    Älskar oxå somna här inlägg när du är ärlig och djup om er. Du känns så klok och smart och du är en stor förebild för mig.