Laila Högfeldt

5 saker…

… som jag blir glad av just nu! =)

 

– Att det bara är 10 dagar kvar tills vi ska åka till NYC. Det ska bli såå härligt och underbart att komma iväg lite. Jag tittade på väderrapporten och det ska bli 17 grader och sool!! Hur härligt?! Sist vi var där så regnade det 50 % av dagarna, så det verkar som att vädergudarna är med oss denna gång =)

 

– Det är så underbart att se hur Philip utvecklas! Han lär sig något nytt hela tiden och nu känns han verkligen som en liten minipojke. Just nu har han lärt sig att ta en klunk vatten och sedan titta nöjt på oss och säga ”aaaahhhhh” helnöjd. Det ser så härligt ut, som att han verkligen njuter av sina klunkar vatten. Han ser så rolig och nöjd ut med livet! Världens bästa Philip!

 

– En rolig sak som hände i lördags var att jag köpt ett konsollbord/avlastningsbord från ”R.O.O.M,Habitat”. Habitat finns ju bara i Stockholm och en frakt kostar nog runt 1 000 lappen, så därför tänkte jag att det blir perfekt att ta med sig konsollbordet ner nu när vi ändå är i Stockholm. Jag pratade med butikskillen i telefonen och han frågade om vi hade en stor bil. ”Ja”, svarade jag. ”Vi har en mercedes e-klass”, vilket har det största bagageutrymmet av alla kombibilar (hänvisning ex: HÄR). ”Ja men då är det inga problem”, svarar killen. När vi väl kommer dit, kämpat oss igenom rusningstrafik och letat efter porten vid frihamnen (det är där de har sitt utlämningslager) så går bordet verkligen inte in! Den är för stor!! Så det hela slutade med att vi fick lämna bordet där och så får butiken anlita DHL som får transportera den hit till mig ”för en liten peng”, som butiksbiträdet beskrev tusenlappen. Haha. =) Hur kan det vara en av 5 saker som jag är glad för just nu? Bordet gick ju inte in? Ja, så är det ju, men jag tänker istället att jag är så glad för bordet så nu gjorde vi ett försök, den gick inte in, då tar vi plan B. Värre än så är det inte! Och jag är ju fortfarande jätteexalterad för att bordet ska komma med leverans inom kort!! Som jag längtat efter detta bort som varit slutsålt hur länge som helst! När någonting inte riktigt ”går min väg” så är det första jag tänker ”Är jag och mina nära & kära friska och vid liv?”. Svaret blir ju ja, så då är det så lätt att förminska vardagsproblem när man sätter det i perspektiv till något som verkligen betyder något så blir i alla fall mina vardagsproblem så betydelselösa =)

 

– Månaden är här när de börjar anlända så fina blommor ut i butikerna. Kontrasten mellan vinterns växter och sommarens blir så påtaglig och jag blir så glad av att se alla fina växter som blommar så fint. Mina favoritblommor så här dags är pioner, hortensia och pelargoner =)

 

– Det är så skönt nu när det börjar att bli varmare ute för då kan jag börja ta promenader utomhus! På vintern håller jag mig mest inomhus och tar bilen 2 km till Williams skola för att hämta honom. Nu har jag börjat att gå i fall det inte regnar. Det är så skönt med frisk luft och det blir perfekt vardagsmotion =)

 

wp-1491207476990.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Åh så kul med NYC!! Vädret blir nog bra ska du se. Jamen precis, så härlig med vår och alla blommor. Känns som vintern har varit jättelång!