Laila Högfeldt

TACK!

Hej vänner! ♡

 

I dag vill jag starta dagen med att säga TACK till er fina läsare som funnits här inne ett bra tag! Jag blir alltid så glad av att ni kikar in och flera av er känns det som att jag har en personlig relation till då ni kommenterar så ofta att det blir att vi ”pratar dagligen”. Och ett stort tack till alla er som läser utan att kommentera också, så klart =) Alla ni som precis hittat hit är så himla välkomna, jag hoppas att ni trivs här inne på min blogg och att ni stannar kvar =)

Ville bara ge er en stor kram och återigen säga tack till alla er som kikar in här dagligen, tack för att ni finns, tipsar, inspirerar, kommenterar och skriver snälla och värmande ord <3 Jag har världens bästa läsare!!

skarmavbild

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Tack själv för att du delar med dig av ditt liv! Jag är inte så mycket för att läsa bloggar men din är verkligen inspirerande och rolig att läsa! Tycker att det är så fantastiskt att du och din man blev ihop så tidigt och fortfarande är ihop och ni verkar ha det så mysigt och bra ihop! Jag blev också ihop med min man när jag var ung (19 år) och vi är inne på elfte året tillsammans och vi har också två barn. Det är då lite extra kul att läsa om någon som påminner lite om sig själv ?
    Tack iaf för en bra blogg! ???

    1. lailahogfeldt

      Men åhh vad glad jag blir av din kommentar! <3 Vad roligt!! Då lever vi ju verkligen lika liv 😀 Så kul! Har inte du någon blogg jag kan kika in i? <3 Tack själv för din kommentar, jag blev jätteglad!! 😀 <3 Stor KRAM!!

      1. Caroline

        Är inte helt säker på att detta var ett svar till mig, men jag tror det ? Tyvärr har jag ingen blogg även om jag varit sugen på att skaffa det men jag skulle nog känna för mycket stress över att vara ”tvungen” att uppdatera mm. Jag bloggar på jobbet (lärare) så det får räcka ? Men vill du titta in på min instagram så vore det jättekul ? carro.lundevall
        Ta hand om dig fina du ?

        1. lailahogfeldt

          Jo det var till dig =) haha =) Jag förstår, det tar ju en massa tid <3 Ska kika in på Instagram! Ta hand om dig! <3 <3

  2. Becca

    Jättekul att följa!! En favorit,positiv och inte bara ” mitt barn är mitt allt” utan lite annat med? Men blev förvånad över att Gabriella Joss inte är med? Trodde hennes blogg var ”poppis”?! Kram

    1. lailahogfeldt

      Vad roligt och vad glad jag blir!! <3 <3 😀 Tack!! <3
      Jo hon är med på listan över "privata bloggar" 🙂 Det finns två listor =) Kram!! <3