Laila Högfeldt

Dagens 9 – lista

Dagens humör: Jag känner mig glad! =) I går var jag, mamma och min svärmor på MåBra-kväll och lyssnade på när Leila Söderholm,  Katarina Althin och Mia Törnblom föreläste och JÖSSES vad duktiga de alla var!! Jag trodde att det skulle bli en rolig kväll, men kvällen var helt fantastisk! Som vi skrattade, jag höll på att kissa på mig av skratt, haha! 😀 De kom med en massa  bra saker som man ska tänka på för att må bra. En sak var att man ska lära sig att sätta punk. Ex att jag kan gå in på Instagram och se en jättesnygg tjej och bara ”GUUUD vad hon är snygg”, och sedan tänka” Men jag då, jag är inte alls lika snygg”, och så mår man genast dåligt. Man behöver inte alltid jämföra sig med alla anda utan det är viktigt att bara kunna hämta inspiration och sedan sätta punkt. Så viktig tanke och det ska jag verkligen ta med mig! =) Det borde vi alla ta med oss för visst är det lätt att hela tiden jämföra sig med alla andra? Inspireras, sätt punkt och gå vidare är en så bra tanke som jag tror att vi alla mår bra av tillämpa mer=) =)

Dagens borde: Det finns en massa saker som jag borde ha gjort idag, men inte ens hälften hann jag med. Istället för att gå och lägga mig ikväll och tänka ”detta, detta och detta” hann jag inte med så ska jag tänka ”I dag hann jag gosa, leka och busa massa med mina små, vi behövde det”. Tvätten, disken och dammsugaren kommer alltid att finnas kvar.

Dagens frisyr: Den har varit uppsatt i en stor bulle på huvudet hela dagen. Philip älskar att pilla och dra i mitt hår. Och aaaaajjjjj vad ont det gör när endast ett hårstrå rycks av, det gör så fruktansvärt ont. Haha =) Därför har håret fått vara uppsatt idag. 🙂

Dagens smink: I dag har jag inte sminkat mig alls. Det enda jag har satt på mitt ansikte är ansiktsvatten, en ansiktsmask vid lunchtid (som råkade sitta på i två timmar istället för 15 minuter eftersom att jag hade fullt upp och glömde av den) och sedan ansiktskräm. Jag älskar smink (som ni kanske redan vet), däremot tycker jag att det är otroligt skönt att låta huden vila vissa dagar.

Dagens klädsel: Mjukisbyxor och en stor oversized tröja. Så härligt att bara mysa ner sig idag när det har duggat och varit grått ute hela dagen.

Dagens planer: Jag ska försöka att få in 50 squats, 50 situps och 50 armövningar. Bättre än ingenting =)

Dagens materiella vill ha: Den listan kan bli hundrameterslång! Just nu håller jag på att spana på ALLT som tillhör våren i inredningsväg. =)

Dagens tråkigaste: VÄDRET! Som jag skrev ovan så har det varit grått ute och duggat massor. En stor kontrast jämfört med igår då jag gick en långpromenad utomhus i endast en stor hoddie =)

Dagens längtan: Just nu längtar jag massa tills NYC-resan! Men även inför den här helgen då det händer en massa kul =) =)

wp-1490787471524.jpg

Så härligt gäng! Inspo-de-luxe! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennie

    Tack finaste du♡♡. Ska förstora den bilden på henne.:)!
    Ja, hon ville inte lära sig att cykla idah:/ så det får bli en annan gång.♡