Laila Högfeldt

Bygga badrum kollage

Jag är helt inne i att börja spana på hur jag skulle vilja ha vår övervåning. För mig som älskar inredning så kliar det redan i fingrarna som bara den!! =)

Hela morgonen har jag suttit och spanat på en massa badrumsinredning och kommit fram till att jag kommer att köra på marmor & mässing i mitt och Niclas badrum. Sedan kommer jag att fånga upp badrummet med små detaljer som gör rummet ombonat och lite extra lyxigt. En massa ljus, en fin tvålpump, växter och mysiga och gosiga handdukar! =) Jag älskar när ett rum känns ombonat men samtidigt lyxigt och genomtänkt 🙂

Till barnen tänker jag praktiskt och funktionellt, men samtidigt fint och mysigt. Det får bli nästa kollage =)

kollage badrum

Detta kollage tog sin tid att klippa ihop, men ungefär så tänker jag mig 🙂 Vit marmor kakel, en vägghängd toalett, takdusch i mässing med en glasvägg, handfat i vitt och mässing och en stor spegel i mässing. Hur fint!! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Hej Bästa Laila! Inte varit inne här på ett par månader. Spännande att ni ska bygga ut huset! Tycker det är såå kul att följa husrenoveringar 🙂
    Philip och William är ju lika söta som vanligt. Vet inte om du sett att Bloggbevakning skrivit om dig, men jag fattade iaf vad du menade med ditt inlägg om hälsoministern och att du inte alls ”dömer hennes utseende” som vissa verkade vilja få det till 🙂 Hoppas du får en fortsatt fin vecka!

    1. lailahogfeldt

      Hej Bästa Josefin! Vad söt du är! Gulliga du! <3 <3 Tack för att du skriver, blev så glad av din kommentar. =) <3 <3 Tycker att det var tråkigt att vissa tolkade inlägget så, men tyvärr är det svårt att göra alla nöjda och det kommer alltid finnas folk som VILL misstoka. Men jag uppskattar verkligen din kommentar, blev jätteglad att du tog dig tid att skriva! Hoppas att du också får en helt underbar vecka 😀 Du är värd det bästa! Stor kram!! =) <3 <3 <3

  2. Susanna

    Vad spännande det verkar med huset! Jag älskar också inredning. När vi flyttade in i vårt hus för typ 10 år sen satte jag i gång och rev ned tapeter och tapetbårder, målade och vi la in mycket nytt golv, inredde källaren, sen blev det ny husfasad, nya fönster, dörrar. Ska bli kul att se vad ni gör…. Ser fram emot bilder!!

    1. lailahogfeldt

      Men så kul!! =) Visst är det roligt att inreda =) Jaa! Jag kommer absolut att posta massa bilder under resans gång =) Kram!!

  3. Maria 7barns mamma

    Jättefint kommer de bli.. de är tur man bor i hus så man kan fixa.. min man blir galen på mig så fort ja säger att ja vill förändra o rekomenderar att sätta upp gardiner längst väggarna o bara byta ut dom?, kul att du delar med dig av allt, ?

    1. lailahogfeldt

      Åhh tack =) =) Ja eller hur, visst är det kul att fixa och ordna =) Åhh, det är självklart! =)