Laila Högfeldt

3 saker jag äter mycket..

macka copy

…av just nu! 🙂 ♡


I bland snöar jag/vi in oss på olika saker. Ett tag åt vi ost & charkbricka varje helg, ett annat tag åt vi Pelle Janzon hela tiden och för kanske tre år sedan var det tacos som gällde fyra dagar i veckan (jag överdriver kanske med en dag, men minst tre dagar i veckan, MINST). 

 

– Apelsin! Jag har kommit in i en period där jag äter minst två apelsiner varje dag. Jag har hört att kroppen blir sugen på näringsämnen som den har brist på. En gång när jag hade järnbrist så var jag jättesugen på jordgubbar och knäckebröd. Jättekonstigt, eller hur? Så antagligen behöver min kropp massa C-vitamin just nu. 🙂

 

– Köttbullar! Med pressad potatismos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka. Det är så fruktansvärt gott om man gör allting helt själv från grunden. Det tar ju sin lilla tid (minst 2 timmar) men det är värt all tid i köket för det smakar ljuvligt! HÄR har jag delat med mig av mitt bästa köttbullsrecept och HÄR om mitt bästa tips för att göra ett grymt potatismos.

 

– Proteinglass! Vi har börjat att bli väldigt sugna på proteinglass den senaste tiden. Den glassen vi köper innehåller 5 gram socker / 100 gram (mindre än bröd) och 22 gram protein (!!!). När jag jämför mot en helt vanlig glass som innehåller mer än 20 gram socker/100 gram och både mer fett och mindre protein så känns ju proteinglassen helt plötsligt nyttig! MUMS! ♡

 

proteinglass

Vi har testat olika märken som gör proteinglass, hittills så är vår favorit märket ”LOHILO” och smaken ”Banana Split”. Även William älskar glassen! Åhh vad sugen jag blir på den nu i skrivande stund. Jag ska faktiskt erkänna att vi alltid har minst tre stycken glassar i frysen i fall vi skulle bli sugna. Haha.. ♡ (ej sponsrat inlägg, I wish)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.